2011-2 - Preview SoftwareBus en GigaHits

Enkele van de artikelen in deze SoftwareBus zijn beschikbaar als pdf bestand. Klik op een link om de gewenste pdf te downloaden.

Let wel: overname van artikelen is slechts toegestaan met VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de redactie!


Voorpagina SoftwareBus 2011-2Momenteel wordt de softwarebus verspreid door Sandd. Eind deze week of begin volgende week kun je de SoftwareBus en GigaHits weer in de brievenbus verwachten Hieronder alvast een voorproefje en geven we een korte beschrijving van de artikelen in dit nummer.

  Inleiding

  Deze keer is de SoftwareBus helemaal propvol. De redactie heeft moeten woekeren met de ruimte. Sommige artikelen werden ingekort en een aantal houd je tegoed voor de volgende keer.

  Ook de bijlage GigaHits is weer een dual layer DVD-ROM met 8,5 gigabyte aan nieuwe software.

  Nieuwsgierig geworden naar de bus? Neem dan een abonnement. Weet ook dat van de vorige SoftwareBussen steeds meer online komt te staan. Neem daar dan ook een kijkje wanneer je wenst te weten wat er in de Bus staat.

  Hieronder zijn de vaste rubrieken te lezen.

  Op GigaHits 2011-2 vind je weer ca. 500 nieuwe programma's, elk met een Preview. Deze keer geen speciaal thema. Dat bewaren we tot de volgende keer, want de redactie van de SoftwareBus had deze keer geen ruimte voor het bijbehorende artikel. Het gaat over het 'modden' van Windows en er zijn ongeveer 50 programma's bij.

  De SoftwareBus is het magazine van CompUsers. Een abonnement kost voor HCC-leden en CompUsers-leden slechts euro 15,-  per jaar. Daarvoor krijg je zes nummers, inclusief bij ieder blad een GigaHits-DVD. De SoftwareBus is niet alleen het goedkoopste computermagazine van Nederland, maar bovendien het enige computermagazine met in iedere uitgave zo veel programma's op een 8,5 gigabyte volle DVD-ROM.


  De vaste items zijn:

  Van dit nummer zijn de volgende artikelen beschikbaar:

  Van de overige artikelen worden teasers geplaatst en zullen er met het verstrijken van de tijd steeds meer integraal worden getoond. Na een jaar zal dan de hele SoftwareBus online staan. Het wordt dus de moeite waard om hier vaker te komen snuffelen. De overige artikelen zijn:

   

  Categorieën