Activiteiten

PrintvriendelijkPrintvriendelijkVerstuur per e-mailVerstuur per e-mail

We houden drie keer per jaar, in de winter, het voorjaar en het najaar, een CompUfair in het H.F. Witte Centrum te De Bilt. Op deze bijeenkomsten zijn er lezingen en demonstraties over actuele onderwerpen en zijn CompUsers artikelen te koop. Deze CompUfairs vormen tevens voor veel leden een ontmoetingsplaats, waar vaak over nog heel veel andere zaken wordt gepraat dan alleen over computers. Tijdens de voorjaarsbijeenkomst wordt tevens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden, terwijl CompUsers tijdens de najaarsbijeenkomst gastvrijheid biedt aan andere groeperingen. Deze najaarsbijeenkomst staat dan ook bekend als MegaCompUfair.

Let op de aankondigingen op de agenda hiernaast en in de SoftwareBus. Meer over de route naar het H.F. Witte Centrum vindt u onder de link `Route De Bilt’.

De ActiviteitenCommissie kan tijdens de opbouw, afbouw of gewoon op de (Mega)CompUfairs extra handjes echt waarderen. Ook al onze platforms, onze SoftwareBus redactie en het Webteam kunnen uw hulp gebruiken.

Wilt u zich ook gaan inzetten voor onze vereniging meldt u zich dan nu bij onze secretaris.

 

Categorieën: