Webinars tijdens CompUfairs (zie N.B.)

Tijdens CompUfairs en soms ook andere bijeenkomsten, waar kaderleden van CompUsers lezingen verzorgen, worden soms tijdens de lezing on-line ‘webinars’ via internet verspreid. Een service die speciaal gericht is op degenen die niet in staat zijn de lezing bij te wonen. Let altijd op deze pagina voor de aankondiging van webinars en de links om deze te kunnen volgen.

Voor het volgen van een webinar moet je je even aanmelden; het is beter dat vooraf te doen. Daarbij worden naam en e-mailadres gevraagd. Verdere instructies staan in een e-mail die ter bevestiging wordt verstuurd.

De webinars kunnen gevolgd worden op een pc (Windows, Linux of macOS), een tablet of een smartphone. In de aankondiging van een webinar wordt ook aangegeven welke software hierbij wordt gebruikt. Gedacht kan worden aan het Jitsi platform dat ook door HCC voor webinars wordt gebruikt. Kijk hier voor meer informatie.

De lezingen werden tevens op video opgenomen en hier gepubliceerd. Klik op Video's van lezingen onder Lezingen en cursussen in de menubalk hierboven om ze te beluisteren en bekijken.

 

N.B. Deze dienst is gestopt omdat er te weinig belangstelling voor is.

Categorieën