CompUsers lid worden?

Lid worden van CompUsers kost meestal niets!

Laat de mogelijkheid om zonder extra kosten CompUsers-lid te worden niet liggen.

Om lid te worden van de CompUsers interessegroep (CompUsers) moet u lid zijn (of bij aanmelding lid worden) van de HCC. Hoeveel dat kost zit u bij HCC informatie. In dat bedrag is al € 2,50 inbegrepen voor het lidmaatschap van één interessegroep en dit bedrag is tevens de contributie voor de CompUsers interessegroep. Sommigen zijn nu al lid van een andere interessegroep van de HCC. Dat mag: hoe actiever de HCC-leden in de HCC-vereniging zijn, hoe beter. Maar de HCC rekent dan bij de eerstvolgende betaling van de HCC-contributie € 2,50 per jaar extra. En dat is eigenlijk ook niets!

Lid worden? 

  • Als u al lid bent van de HCC kunt u zich voor het lidmaatschap van CompUsers aanmelden via uw account op mijn.hcc.nl. Hebt u nog geen account dan moet u eerst een account aanmaken. Ga daarna naar mijn.hcc.nl, log in, klik op 'Interessegroepen', zet een vinkje bij 'compusers' en klik tenslotte op de knop 'Wijzigingen opslaan >'.
  • Als u nog geen lid bent van de HCC kunt u zich op de HCC website als lid aanmelden. Kies daarbij dan voor de interessegroep CompUsers. Wilt u meer informatie over het HCC lidmaatschap? Klik dan hier.

Wanneer u eenmaal lid bent van CompUsers kunt u op onze website een account aanmaken. Voorwaarde daarvoor is wel dat u bij ons als lid bekend bent, en dat is helaas nog niet het geval als u net via de HCC lid bent geworden. Neem dan even contact op met onze ledenadministratie om door te geven dat u lid bent geworden, onder vermelding van uw HCC lidmaatschapsnummer.

Neem meteen ons magazine SoftwareBus erbij!

Wilt u meteen ook 6x per jaar ons full-colour magazine SoftwareBus thuis ontvangen? Dat kost voor leden van CompUsers en voor andere leden van HCC slechts € 17,50 per jaar. Voor niet-leden geldt een prijs van € 26,50. Bij betaling door middel van automatische incasso wordt € 2,50 korting gegeven.

Voor verzending naar adressen buiten Nederland bedragen de verzendkosten € 6,00 binnen de EU en € 9,00 buiten de EU. 

Lees hier meer over de SoftwareBus en wat u erbij krijgt. Klik hier om een abonnement te nemen.

Abonnementenadministratie

CompUsers abonnementen
Postbus 23
5100 AA Dongen
Nederland

Of per e-mail via dit formulier. Vermeld a.u.b. duidelijk uw naam en adres en, indien HCC-lid, uw HCC-lid­maat­schaps­num­mer.

Categorieën