Reviews

Reviews maken

Categorieën: 

Sinds het begin van het jaar 2017 kun je op onze website ‘reviews nieuwe stijl’ aantreffen. Deze reviews vervangen de vroegere ‘previews’ die tot eind 2016 in de SoftwareBus werden besproken en ook op de DVD GigaHits stonden. Kijk onder Software en dan Overzicht reviews om deze reviews te lezen. Wij zijn heel blij met deze reviews, maar willen er graag nog veel meer, en willen vooral ook meer reviewers hebben.

Vandaar dat wij een beroep doen op onze leden en abonnees - ook op de voormalige previewers die hebben meegewerkt aan de vroegere GigaHits - om reviewer te worden.

Eerste software reviews voor abonnees SoftwareBus verschenen

Categorieën: 

Zoals u in het bericht Reviews van software voor abonnees SoftwareBus van 11 februari j.l. hebt kunnen lezen is er sindsdien een afgeschermd gedeelte op de website onder de vlag Reviews van software, waar reviews (recensies) van nuttige en interessante programma’s van goede kwaliteit worden geplaatst. Het heeft even geduurd, maar inmiddels zijn daar de eerste drie reviews verschenen. Een overzicht van deze reviews vindt u onder Reviews van software in het Software menu.

Reviews van software voor abonnees SoftwareBus

Categorieën: 

Sinds vandaag, 11 februari 2017, is er voor abonnees van de SoftwareBus - ook als ze geen lid zijn van CompUsers - een afgeschermd gedeelte op de website onder de vlag Reviews van software. Hier zullen de komende tijd reviews (recensies) van nuttige en interessante programma’s van goede kwaliteit verschijnen. Er staat nu alleen nog maar een voorbeeld van hoe zo’n review er uit kan gaan zien, maar de verzameling reviews zal stap voor stap worden opgebouwd. Het ligt in onze bedoeling aan het eind van dit jaar zo’n twintig reviews gereed te hebben. U vindt Reviews van software in het Software menu.

Abonneren op Reviews