Reviews van software voor abonnees SoftwareBus

PrintvriendelijkPrintvriendelijkVerstuur per e-mailVerstuur per e-mail

Sinds vandaag, 11 februari 2017, is er voor abonnees van de SoftwareBus - ook als ze geen lid zijn van CompUsers - een afgeschermd gedeelte op de website onder de vlag Reviews van software. Hier zullen de komende tijd reviews (recensies) van nuttige en interessante programma’s van goede kwaliteit verschijnen. Er staat nu alleen nog maar een voorbeeld van hoe zo’n review er uit kan gaan zien, maar de verzameling reviews zal stap voor stap worden opgebouwd. Het ligt in onze bedoeling aan het eind van dit jaar zo’n twintig reviews gereed te hebben. U vindt Reviews van software in het Software menu.

De reviews komen in plaats van de GigaHits dvd, die t/m vorig jaar elk nummer van de SoftwareBus vergezelde en de abonnee een groot aantal previews van allerlei gratis programma’s bood, vergezeld van de software zelf. Die previews gaven een beperkte hoeveelheid informatie die grotendeels aan de home page van het programma in kwestie was ontleend. Het waren geen recensies zoals we die nu voor ogen hebben en waarvan we hopen dat ze een waardige opvolger van de GigaHits zijn. U vind alle GigaHits van 2006 t/ 2016 - met alle previews maar zonder de bijgeleverde programma’s - ook op onze website onder GigaHits per jaargang in het Software menu. Zij zijn voor iedereen toegankelijk.

registratie als nieuwe gebruiker wordt nu niet alleen naar het HCC lidmaatschapsnummer gevraagd, maar ook naar de relatiecode van het SoftwareBus abonnement. Bent u alleen lid dan zet u bij de relatiecode een streepje (‘-‘), en bent u alleen abonnee dan zet u bij het lidmaatschapsnummer een streepje. U moet tenminste in één van beide een nummer invullen. In onze leden- en abonnementenadministratie wordt gecontroleerd of u inderdaad lid en/of abonnee bent. Is dat het geval dan wordt het account aangemaakt en wordt u als nieuwe gebruiker welkom geheten.

Als lid hebt u toegang tot de uitsluitend voor leden toegankelijke pagina’s, met name die in het Ledenkatern in het menu CompUsers. Als abonnee hebt u toegang tot de uitsluitend voor abonnees toegankelijke pagina’s, met name de Reviews van software.

Bestaande accounts van leden zijn indien van toepassing bijgewerkt met de relatiecode van hun SoftwareBus abonnement. Dus als u al een account hebt en abonnee van de SoftwareBus bent hebt u zonder meer toegang tot de reviews.

 

Categorieën: