De grootste HCC interessegroep
 

• Nieuwsbrief 2023-12 •

 

Over twee weken is het dan zo ver.

De CompUfair staat weer voor de deur en wel op zaterdag 16 september aanstaande.

We roepen in herinnering de vorige mailing over dit onderwerp, kort samengevat:

Datum: 16 september 2013
Tijd:     10:00 – 16.00
Plaats:  H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt


De voorbereidingen zijn nagenoeg afgerond, we hebben een uitgebreid programma van lezingen en workshops en we weten intussen welke Interessegroepen en Platforms we kunnen verwachten. Een wat uitgebreidere beschrijving staat in de nieuwe SoftwareBus die binnenkort bij de abonnees op de mat valt, maar de meest recente informatie is uiteraard weer te vinden op onze website: CompUfair 16 september 2023.

De betrokkenheid van andere Interessegroepen is groot, zij organiseren ook lezingen en wij laten ons ook niet onbetuigd. Het voert te ver om een uitgebreid programma in de mailing op te nemen, maar laten we volstaan met het vermelden van de onderwerpen:

Promox
HomeAssistent
ChatGPT
Scratch
Proton Basic
Windows
Odroid
Linux Mint Cinnamon

Misschien zegt het allemaal niet veel, alleen de titel, maar op de website is van elke lezing een uitgebreide aankondiging te vinden, alsmede de naam van de inleider.

En verder zijn natuurlijk de diverse Platforms en IG’s in de zaal te vinden. En vergeet ook niet de grote ontmoetingsruimte, waar onderlinge contacten weer aangehaald en verstevigd kunnen worden, onder het genot van een kopje koffie of iets anders natuurlijk.

Zoals al eerder vermeld, de toegang is gratis voor onze leden en introducés. Parkeren is hier ook nog gratis en de bereikbaarheid met openbaar vervoer is ook prima.

We hopen uiteraard op een grote opkomst, kom eens kijken hoe gezellig het is. En, na registratie, is de eerste consumptie gratis. Nogmaals, zie onze website CompUfair 16 september 2023 en tot dan!