Emailing 2014-5

Maandag 1 september 2014

MegaCompUfair

Nog 26 dagen tot de MegaCompUfair

Deze keer met als thema:

De digitale Woning en Domotica 

Op zaterdag 27 september 2014 zijn alle platforms van Compusers aanwezig in Congres en Vergadercentrum HF Witte  op het Henri Dunantplein 43731CL  De Bilt. 

Met trots presenteren we ons nieuwe platform DOMOTICA die voor u een zeer interessant programma heeft gemaakt.

Naast presentaties van de eigen leden van het platform zijn er ook weer externe experts op het gebied van Domotica uitgenodigd om deze dag hum kennis en evaring met u te delen.

Bert Huiberts zal namens BENEXT  een presentatie geven van Zwave domotica systeem demonstreren en een live verbinding maken naar een grachtpand in hartje Amsterdam. Matin Udo wil de smartlezer van Enexis tonen en bespreken. In de demonstratiezaal zal het Domotica Platform een demo laten zien van een Nederlands Opensource programma Domoticz. Dit programma zal onder verschillende operating systemen werkend te zien zijn. Ons Linux platform geeft een demonstratie van dit programma op een Raspberry PI.

De firma Home Wizard zal op een demotafel veel van hun componenten laten zien. Zij zijn een van de weinige systemen waar een eigen weer-station aan kan worden gekoppeld.Het Nederlandse bedrijf E-Domotica gebruik van Z-wave componenten van Eminent,  bekend van netwerkcomponenten, IP camera's en multimedia apparatuur.Het Domotica assortiment is zeer compleet en bevat ook componenten die in zorgsystemen worden gebruikt. Ze leveren bijvoorbeeld persoons-alarmknoppen en een val-alarm. Ook wordt de mogelijkheid geboden om via een meldkamerabonnement verdere acties te laten nemen.

DigitalSTROM zal om een goed beeld te geven een professioneel domoticasysteem tonen dat volledig over de stroomnetbekabeling van de woning werkt. DigitalSTROM is bekend om de legosteenvorm van hun componenten. Om U zo breed mogelijk van dienst te zijn hebben we de webshop eigenaar van Betaalbare-domotica.nl uitgenodigd om u goed te informeren over de diverse merken.Natuurlijk mogen er geen gadgets ontbreken, de firma RoboPolis toont ons een moderne Robotstofzuiger.


Natuurlijk zijn er nog veel meer interessante onderwerpen en de laatste informatie daarvan kan u vinden op onze website www.compusers.nl.

Natuurlijk zijn er ook veel lezingen en workshops, hierover wordt u binnenkort nog nader geïnformeerd.

Wij ontmoeten U graag op zaterdag 27 september a.s. in de Bilt