·Vrijdag 28-11 beginnen de HCC-dagen·

Een snelle herinnering …..


Jaarbeurs, 27 november 2008. Deze eMailing wordt vanaf de beurs-in-aanbouw verzonden. Het was wel even wachten op de aanleg van internet, maar jullie zien dat het prima is gelukt.

Morgen kunnen we er allemaal terecht. Drie dagen lang kun je er gemakkelijk doorbrengen op vrijdag-zaterdag-zondag (28-29-30 november). In de Jaarbeurs Utrecht van 10-17 uur. Maar de meesten beperken zich tot één dag.

Plan je bezoek goed. Kom in ieder geval naar de DOSgg-stand midden in Hal 10, vlak na de ingang vanaf de centrale corridor. Alleen daar al kunnen we je een vol dagprogramma aanbieden. De hele dag hebben we korte lezingen en Workshops.

Voor HCC-leden en DOSgg-leden hebben we een gratis MultiMediaMaX 2009 DVD-ROM. Als je snel geholpen wilt zijn, raden we aan dat je deze vooraf HIER RESERVEERT. Print de orderbevestiging uit en neem die mee. We hebben ook gratis koffie met een cookie (alleen DOSgg-leden). Neem in ieder geval je HCC-Ledenpasje mee!

Kijk voor het laatste nieuws en eventuele wijzigingen even op www.DOSgg.nl/HCC-dagen.

____
Opbouw van de DOSgg-stand


De voorbereidingen beginnen al maanden vantevoren. De DOSgg medewerkers zijn woensdag begonnen met het opbouwen van de stand en gaan deze klus klaren op donderdagavond. Daaraan voorafgaand had de standbouwer al het nodige werk verricht. Op het moment van verzenden van de eMailing werd nog druk gebouwd aan de DOSgg-stand.

Aan de opbouw hebben meer dan 15 kaderleden onder leiding van Christ van Hezik meegewerkt. De foto hiernaast geeft een beeld van de opbouw in de laatste fase op donderdagmiddag.

Tijdens de drie beursdagen worden daar nog eens ongeveer 100 'kadermandagen' ingestoken om de stand van de DOSgg in bedrijf te houden. Deze zorgen voor de koffie, maar vooral voor dienstverlening aan de bezoekers. In totaal rekenen we gedurende de drie dagen op ca. 5.000 bezoekers op de DOSgg stand.

____
CD-ROMs en DVD-ROMs


Spiksplinternieuw zijn de volgende CD-ROMs:
- DigiFotoDisc 2009
- WebOntwerp 2009 CD-ROM
Beide zijn bijzonder fraai uitgevoerd in een full colour kartonnen ‘wallet’.

Ze kosten tijdens de beurs slechts € 2 per stuk. Je kunt ze ook bestellen bij www.DOSgg.nl/eShop voor € 4 per stuk.

Daarnaast hebben we nog zo’n tien andere CD-ROMs en DVD-ROMs uit de DOSgg-stal. Allemaal tegen speciale beursprijzen. Maar ook te bestellen bij de eShop,zie de link hierboven.  Ze kosten dan natuurlijk wel wat meer in verband met porto en administratiekosten.

____
Lezingen en Workshops


De hele dag geven we korte lezingen en Workshops. Iedereen kan meedoen, zolang er plaats voldoende is. Voor de Workshops is het aantal plaatsen beperkt tot acht. We raden aan vooraf even te reserveren op www.DOSgg.nl/eShop. Reserveren kan tot 10 minuten voor de aanvang, maar je moet wel de uitgeprinte reservering meebrengen. Als een Workshop niet meer in de eShop staat, dan zijn alle plaatsen al op. Probeer dan dezelfde Workshop op een andere tijd of een andere dag.

Voor de lezingen zijn 24 plaatsen beschikbaar; we hopen daarmee niemand teleur te moeten stellen.

Hieronder het programma van lezingen en Workshops voor vrijdag 28 november.  
                 

Voor het programma op de andere dagen zie http://www.dosgg.nl/lezingen  en http://www.dosgg.nl/workshops

____
De reis naar de HCC-dagen


Kom je met de auto? Pas op, vannacht kan het vriezen, houd dus rekening met mogelijke gladheid. Houd er ook rekening mee dat je rond Utrecht en rond de Jaarbeurs nauwelijks kunt ontkomen aan files. En parkeren bij de Jaarbeurs kost ¬ 10. Daar mag je dan wel de hele dag voor staan.

Per openbaar vervoer is een goed alternatief. De Jaarbeurs ligt op loopafstand van station Utrecht Centraal. Of ga per auto naar een P+R station in de buurt van Utrecht.

____
Idee? Opmerking? Suggestie?

Suggesties of opmerkingen die voor de DOSgg van belang zijn? Je overweegt toe te treden tot het DOSgg-kader of op een andere manier bij te dragen? Of heb je een probleem?

Stuur dan een e-mail-bericht aan Voorzitter DOSgg.
____
Aan- of afmelden? Dubbel ontvangen?

De DOSgg-eMailings worden gratis toegestuurd aan alle DOSgg leden, voor zover hun e-mail-adres bij ons bekend is. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.

Aanmelden: Laat je vrienden en kennissen zich opgeven op www.DOSgg.nl/emails.html.

Wijzigen e-mail adres: Je wilt de eMailing voortaan op een ander e-mail adres ontvangen? Meld je dan af voor het oude adres en meld je daarna aan voor het nieuwe adres.

Afmelden of dubbele ontvangst: zie hier voor de juiste procedure.
____

Uitgave van
hcc!DOS gebruikersgroep
www.DOSgg.nl

Henk van Andel e-mail
Voorzitter DOSgg