·Nog twee HCC-dagen in 2008·

Drukke eerste HCC-dag


Niet geweest? Dan willen we je toch op de hoogte houden.

Het was vandaag (vrijdag 28 november) de eerste van de drie HCC-dagen. En wat vooral opviel: het was heel druk. De hele beurs had veel bezoek. Ook de DOSgg-stand was heel erg druk.

En zoals jullie al begrepen hebben: de stand was inderdaad gisteravond geheel in gereedheid. Door de uitzonderlijke files van vanmorgen kwam een aantal medewerkers later dan gepland.  Ondanks deze aanloopproblemen konden we iedereen vanaf het begin goed van dienst zijn.

Hierbij een foto van de stand in de loop van de dag.

O ja. Ook deze eMailing komt vanaf de DOSgg-stand. Net als gisteren. Toen waren er nog was problemen met internet. Uiteindelijk kon ik met een draad uit een netwerkkast en de laptop op mijn knieën aan de slag. Niet ideaal. Uiteindelijk ontbraken er twee plaatjes, maar die waren niet essentieel.

Hopelijk gaat het nu helemaal goed. Aan de snelheid van internet zal het niet liggen, we hebben hier een aansluiting van maar liefst één gigabit/seconde. Aangelegd door het DOSgg-lid Bas van den Dikkenberg.

____
Lezingen en Workshops


Opvallend groot was de belangstelling voor de lezingen en de Workshops. De Workshops van vandaag waren bijna geheel vooraf ‘uitverkocht’. Voor morgen en zondag kun je nog reserveren bij www.DOSgg.nl/eShop. Het is verstandig om daar gebruik van te maken, anders kun je achter het net vissen.
Hierbij ook enkele foto’s van een lezing en een Workshop.

Het programma voor lezingen en Workshops van zaterdag 29 november ziet er als volgt uit:

 

____
Prijsuitreiking DOSgg-wedstrijd naam


Morgen om 13.00 uur is de prijsuitreiking. Op het podium van de HCC-stand. De eerste prijswinnaar Johan van Sluijs en de 2e prijswinnaar Hans Roelofswaard zullen aanwezig zijn.

Er is nog een 2e prijswinnaar: Peter Jongh Visscher. Die kan helaas niet komen, omdat zijn ouders morgen 65 jaar getrouwd zijn! Jammer dat je niet kunt komen, maar van harte gefeliciteerd met je prijs. En nog meer gefeliciteerd met de unieke mijlpaal van je ouders. Echt uitzonderlijk, 65 jaar getrouwd.

Iedereen is van harte welkom bij de prijsuitreiking. Kom erheen, dan kun je zelf onder het genot van een drankje en een hapje de winnaars feliciteren.

____
Gratis MultiMediaMaX 2009


Ondanks alle voorbereidingen en reserveringen vooraf bij www.DOSgg.nl/eShop was het toch weer een hele drukte bij de uitgifte. Op de foto zie je de rij wachtenden bij één van de twee uitgiftepunten.

Help ons en help jezelf door even vooraf te reserveren. Dat kan nog.

____
Reis naar HCC-dagen

Voor morgenochtend verwachten we geen gladheid en op zaterdag zijn niet echt grote files te verwachten. Je kunt het dus wagen om per auto te komen. Goedkoper en comfortabeler is het wellicht per trein. De laatste paar honderd meter vanaf het station kun je goed lopen. Weet je trouwens hoever het lopen is van het parkeerterrein naar het beursgebouw?.
____

Uitgave van
hcc!DOS gebruikersgroep
www.DOSgg.nl

Henk van Andel e-mail
Voorzitter DOSgg