Klik hier indien dit bericht niet goed wordt weergegeven.
In je e-mailprogramma plaatjes toestaan om deze weer te geven!
donderdag 27 oktober 2011
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Gratis tablets Media|Line
exclusief voor hcc!CompUsers-leden•


CompUsers primeur voor Nederland
Ben je op 24 september op de CompUsers MegaCompUfair geweest? Dan heb je al kennis kunnen maken met een 7 inch en 10 inch Android tablet van Media|Line uit het Brabantse Deurne.

Vooral de 10-inch uitvoering zorgde voor een aantal verrassingen. Het is snel met een dual core processor, bevat de nieuwste Android 3.2 voor tablets en heeft alle toeters en bellen en ook aansluitmogelijkheden die je voor een tablet kunt bedenken. Verkrijgbaar vanaf € 349, vergeleken met de veel duurdere i-tablets & co met minder specificaties is dat een vriendenprijsje.

Wil je meer weten? Kijk dan op de volgende link: www.medialine-tabletpc.nl.
Inhoud eMailing
CompUsers primeur
Voordelen CompUsers
Gratis tablets
Houdoe!!!!
Ook op HCC!digital
 + gratis:Voordelen voor CompUsers-leden
Media|Line ziet de CompUsers-leden als een representatieve groep 'innovators' en wil graag exclusief aan CompUsers-leden wat voordelen bieden.

Als je bij bestelling aangeeft dat je CompUsers-lid bent, dan krijg je in de eerste plaats voorrang bij de uitlevering. De eerste 10-inch tablets zijn vanaf week 46 ( na 14 november a.s. ) leverbaar.

Bovendien krijgen CompUsers-leden geheel gratis een 8 gigabyte micro-SD geheugenkaartje t.w.v. € 11,90, samen met de reeds in het tablet aanwezige 16 gigabyte heb je dan een zee aan opslagruimte. Bovendien krijg je gratis de superkwaliteit OGS earphones die normaal € 16,99 kosten. Samen dus een voordeel van bijna € 30.

Deze extra's gelden ook voor de 7-inch uitvoering van € 199, die uit voorraad leverbaar is.

Om voor deze exclusieve voordelen in aanmerking te komen, moet bij bestelling of reservering de volgende actie-code invoeren: HCUACT2209AV .

Ik kan me voorstellen dat je toch liever een gratis tablet hebt. Lees dan verder.


Gratis tablets
De marketeers van Media|Line verwachten veel van hun tablets. Om zo effectief mogelijk de markt op te gaan, willen ze graag wat meer weten van de CompUsers 'innovators'.

Maar ze doen daar ook wat voor terug. Onder minimaal 500 antwoorden op hun enquête (exclusief voor CompUsers-leden) worden de volgende producten verloot:
  • twee stuks 10-inch tablets t.w.v. € 349, inclusief 8 Gb SD kaartje en de OGS earphones, samen bijna € 379 waard
  • 5 stuks 8 Gb microSD kaartjes t.w.v. € 11,90
  • 3 stuks OGS earphones t.w.v. € 16,99
Je hebt dus 10 kansen op een prijs als je enkele vragen beantwoordt!

De vragenlijst kun je invullen op internet: klik hier: vragenlijst Media|line.

Nogmaals: alleen voor CompUsers-leden. Dit wordt gecontroleerd door onze secretaris. Nog geen lid? Meldt je dan hier aan: www.CompUsers.nl. HCC-leden kunnen meestal helemaal gratis CompUsers-lid worden. Als je al lid bent van een andere hHCC!interessegroep, dan rekent de HCC slechts € 2,38 extra.

Houdoe!!!!
Tenslotte nog iets over de deadline van volgende voordelen voor CompUsers-leden. De uiterste termijn voor bestellen met voordelen of deelname aan de enquête is:

elluf november tweeduizendelluf
om elluf uur, elluf minuten en elluf komma elluf seconden in de avond
.

Voor degenen die cijfers duidelijker vinden: (20)11.11.11 11:11:11,11 PM.

Als Brabander meen ik te weten dat op dit tijdstip een ander tijdperk aanbreekt in Brabant: de voorbereidingen voor Carnaval 2012. En Carnaval schrijf je in Brabant met een hoofdletter.
Maak kennis met de tablets tijdens HCC!digital
Op 4 en 5 november is alles nog rustig in Brabant. Dan komt Media|Line naar HCC!digital en kun je de tablets ook eerst bekijken.

Bovendien verloot Media|Line twee 10.1-inch tablets t.w.v. € 349 onder alle bezoekers van hun stand. Ook als je geen HCC- of CompUserslid bent.

Je kunt de tablets daar ook meteen aanschaffen. CompUsers-leden kunnen dan gelijk hun voordeel van een gratis 8 Gb SD kaartje en OGS earphones in ontvangst nemen. Neem je HCC!ledenpas mee. Als daar achter 'Groeperingen' de letters 'CU' staan, weet Media|Line dat je CompUsers-lid bent.

Heb je (nog) geen pasje met de letters 'CU'? Kom dan naar de Info-balie op de CompUsers stand voor een noodpasje.Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl