SoftwareBus 2018-6 is gekomen...

PrintvriendelijkPrintvriendelijkVerstuur per e-mailVerstuur per e-mail

Het laatste nummer van jaargang 2018 van ons blad de SoftwareBus is verschenen en is in de week van 11 december bij de abonnees bezorgd. Bekijk hier een korte inhoudsopgave.

Voor abonnees is de nieuwe SoftwareBus op deze website ook digitaal (als pdf) beschikbaar, zowel in zijn geheel als elk artikel afzonderlijk. Kijk hiervoor bij Softwarebus jaargang 2018.

Mocht u nog geen abonnee zijn, dan kunt zich hier voor een abonnement aanmelden. Het is de moeite waard!

Let op: de eerste SoftwareBus van volgend jaar (2019-1) zal niet, zoals gebruikelijk, in het teken van de eerste CompUfair staan. Gelet op de korte spanne tijds die ligt tussen het verschijnen van SoftwareBus 2018-6 en 2019-1 en de eerstkomende CompUfair, die gepland is op 26 januari 2019, is het niet mogelijk om de informatie over de activiteiten op die CompUfair, zoals lezingen e.d., tijdig vóór de CompUfair van 26 januari te publiceren. Raadpleeg daarom de website en vooral ook de nieuwsbrief van medio januari. Wat actualiteit betreft heeft de website daarbij de overhand.

Voor klachten en/of opmerkingen met betrekking tot de verzending, mail ons. Vermeldt wel altijd even uw naam, volledige adres, hcc lidnummer en/of abonneenummer. Of misschien wilt u een los nummer bestellen, klik dan hier.

Categorieën: