2011-1 - Preview SoftwareBus en GigaHits

SoftwareBus en GigaHits 2011-1. Hieronder geven we een korte beschrijving van de artikelen in dit nummer.

  Inleiding

  Voorpagina SoftwareBus 2011-1De eerste SoftwareBus van dit jaar ligt bij de abonnees. Geen abonnement en wil je wel eens zien wat de SoftwareBus te bieden heeft, dan krijg je hier al vast een voorproefje. Nieuwsgierig geworden naar de bus? Neem dan een abonnement. Weet ook dat van de vorige SoftwareBussen steeds meer online komt te staan. Neem daar dan ook een kijkje wanneer je wenst te weten wat er in de Bus staat. Deze SoftwareBus-informatie over de CompUfair op 5 februari en uitgebreid aandacht voor de Making of de GigaHits. Hieronder zijn de vaste rubrieken te lezen.

  GigaHits 2011-1 staat vol leuke spelletjes. In deze SoftwareBus uitgebreid aandacht voor The Making of the GigaHits, Profijt van mobiel internet en voor wanneer je op zoek bent naar een ideale camera, dan wordt ook dat uitgelegd. Op de GigaHits dit keer de bootable Linux Gamers Net. Makkelijk om de kinderen spelletjes te laten spelen zonder dat je hoeft op te starten in je eigen omgeving.

  De SoftwareBus is het magazine van CompUsers. Een abonnement kost voor HCC-leden en CompUsers-leden slechts euro 15,-  per jaar. Daarvoor krijg je zes nummers, inclusief bij ieder blad een GigaHits-DVD. De SoftwareBus is niet alleen het goedkoopste computermagazine van Nederland, maar bovendien het enige computermagazine met in iedere uitgave zo veel programma’s op een 8,5 gigabyte volle DVD-ROM.


  Nu is dat:

  Van de overige artikelen worden teasers geplaatst en er zullen met het verstrijken dervan de tijd steeds meer artikelen integraal worden getoond. Na een jaar zal dan de hele SoftwareBus online staan. Het wordt dus de moeite waard om hier vaker te komen snuffelen.

    1 Voorpagina
    2 Inhoud
    2 Van de redactie
  René Suiker , hoofdredacteur
    2 Bij de voorplaat
    3 Een stukje geschiedenis
  Henk van Andel
    4 CompUfair
  René Suiker
    6 Rhino versnellen met RAM-disk
  Rein de Jong
    9 Samen sterk
  Jeroen Huisman (interim directeur HCC!)
    8 Meer profijt van mobiel internet in het buitenland
  Marius Hille Ris Lambers
    12 live.LinuX‐gamers.net: ‘boot ‘n play’
  Henk van Andel
    14 The making of the GigaHits
  Henk van Andel
    18 De ideale camera
  Piet Baaijens
    21 Boeken lezen met Linux
  Nicolaas A. Kraft van Ermel
    22 ERP-systemen
  René Suiker
    27 Gratis boeken lezen met Wow! eBook
  Piet Baaijens
    28 Rhino’s Tips uit HCC!forums
  Rein de Jong e.a.
    30 GigaHits 2011-1
  Henk van Andel
    31 Colofon
    32 De truc met de kaart
  Ernst Roelofs

   

  SoftwareBus: 

  Categorieën: