Reviews van software

Voor abonnees van ons blad de SoftwareBus bieden wij hier reviews (recensies) van software. Hierin is de beschrijving door de leverancier niet meer leidend, maar wordt de software daadwerkelijk uitgeprobeerd en/of getest. Kwaliteit gaat vóór kwantiteit; het zullen er dan ook veel minder zijn dan de previews op de voormalige GigaHits. Alleen de betere software komt erop, software waarmee u het meest gebaat bent. Soms kan zo’n review aanleiding geven voor een uitgebreider artikel in de SoftwareBus.

De opbouw van de nieuwe verzameling reviews, ook al is die meer beperkt, kost tijd, vooral omdat het tijdrovender is om software te testen. We gaan ook niet over één nacht ijs; we willen het degelijk inrichten, zodat we u daar lang van kunnen laten profiteren. Stap voor stap bouwen we de verzameling op.

Let wel, de reviews zijn alleen toegankelijk voor abonnees van de SoftwareBus.

Als u een account op de website hebt dat al voor 11 februari 2017 bestond, en u abonnee van de SoftwareBus bent, is uw account bijgewerkt met de relatiecode van uw SoftwareBus abonnement. U hebt dan zonder meer toegang tot de reviews.

registratie als nieuwe gebruiker wordt niet alleen naar het HCC lidmaatschapsnummer gevraagd, maar ook naar de relatiecode van het SoftwareBus abonnement. Bent u alleen lid dan zet u bij de relatiecode een streepje (‘-‘), en bent u alleen abonnee dan zet u bij het lidmaatschapsnummer een streepje. U moet ten minste in een van beide gevallen een nummer invullen. In onze leden- en abonnementenadministratie wordt gecontroleerd of u inderdaad lid en/of abonnee bent. Is dat het geval dan wordt het account aangemaakt en wordt u als nieuwe gebruiker welkom geheten. Bent u abonnee, dan hebt u daarna toegang tot de reviews.

Klik hier of op Overzicht reviews in het hoofdmenu hierboven voor een lijst van reviews, indien gewenst per platform.

 

Categorieën