woensdag 8 februari 2012
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•CompUfair is zaterdag HOT!
Bekijk nu al een 'webinar'•


Giet it oan?
Het zal volgens de weerprofeten zaterdag aanstaande droog, vriezend weer zijn. Prima weer om naar De Bilt te komen. Want de CompUfair gaat in ieder geval door, onafhankelijk van de ijsmeesters in Fryslân.

En voor de Elfstedentocht hoef je het ook niet te laten. Want mocht die aanstaande zaterdag gehouden worden, dan zullen we  de hele dag de TV-beelden vertonen. Levensgroot op een grootbeeld TV en bovendien nog groter dan levensgroot in HD-kwaliteit op een scherm. Zo mooi kun je er thuis niet van genieten!

 Kom dus maar naar De Bilt. Je bent van 10-16 uur hartelijk welkom bij onze CompUfair. We hebben weer een heel mooi programma voorbereid.

Voor dit programma verwijzen wij naar SoftwareBus 2012-1, eMailing 2012-2 en naar onze website www.CompUsers.nl (kijk daar even voor eventuele wijzigingen. Hoogtepunten zijn vier lezingen, vier Workshops, demo's en info door de CompUsers Platforms en de jaarlijke KoopjesMarkt.

Inhoud eMailing
Giet it oan?
'Webinar' al on-line!
Blijf uit de buurt....
 
Rinus in actie
achter de camera

Eerste 'webinar' al on-line!
De vier lezingen komen ook als 'webinar' on-line beschikbaar. Je kunt de kost dus thuis nog eens op je gemak verteren.

Dat zouden we ook tijdens de MegaCompUfair in september en HCC!digital in november doen. Maar dat kwam door een aantal technische en organisatorische oorzaken niet goed uit de verf. Nu denken we alles tot in de puntjes voorbereid en getest te hebben. Bovendien is het netwerk in het HF Witte Centrum vernieuwd en aangesloten op een snelle internetverbinding.

Om helemaal zeker te zijn, hebben we een 'proefuitzending' gemaakt. Rinus Alberti van het Platform DigiFoto woont vlak bij De Bilt en was bereid om met zijn lezing model te staan. We hedbben gepoogd hem ervan te overtuigen zijn baard af te scheren in verband met het schminken, maar dat is niet gelukt.

Toch werd de opname zo goed, dat we het meteen on-line hebben gezet.

Als je niet kunt wachten met je problemen wat te doen met de foto's op je mobieltje, volg dan nu al de 'webinar'. Wat je nodig hebt is een pc met een internetverbinding en een browser met Flash. Dat heeft bijna iedereen. Ook een tablet is vaak goed, maar mopper niet als niet alles in beeld komt  omdat het scherm te klein is.  Met een iPad van Apple zal het helemaal niet gaan, want Apple wil niets weten van Flash.

Wat moet je doen om deze 'webinar' te volgen? Klik hier voor de 'webinar'!

Blijf uit buurt van DigiFoto
DigiFoto boeit, was hun leus tijdens de HCC!digital. En dat doen ze nog. Je loopt daarom het gevaar niet meer bij ze weg te komen.

Om je in hun armen te lokken, gaan ze het publiek pro-actief benaderen. Je hoeft dus niet zelf het initiatief te nemen om bij ze aan te kloppen, maar het CompUsers Platform DigiFoto gaat jouw aandacht trekken.

En dat 'boeien' gaan ze doen met een aantal mini-workshops op hun stand in de grote zaal. Die worden de gehele dag gepresenteerd. En ook het Platform DigiFoto heeft dat tot in de puntjes voorbereid.

Er zijn maar liefst vier korte Powerpoint presentaties voor gemaakt. Ik had de gelegenheid om daar een blik in te werpen en ga nu verklappen waar ze over gaan:
  • Fotopresentaties: klinkende foto's met effecten
  • Fine art printen: meer dan foto in een lijstje
  • RAW: maar dan op zijn eenvoudigst
  • Creatief flitsen: vul het zelf maar verder in
En als je eenmaal in de tentakels van DigiFoto verstrikt raakt, zit je voor dat je het weet ook aan een DigiFotoverslaving :-)))).Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl