woensdag 25 april 2012
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Terugblik CompUfair en ALV; webinars•


Geslaagde bijeenkomst
CompUsers kijkt met tevredenheid terug op de CompUfair van zaterdag 21 april in De Bilt. Er was een goede opkomst en het programma kon geheel worden uitgevoerd.

 Er waren ook extra zuster-interessegroepen van de HCC. De HCC!modelbaanautomatisering-ig had zelfs een eigen zaal gehuurd en ingericht. De CompUfair van CompUsers krijgt hiermee een steeds sterker HCC!karakter.

Inmiddels heeft CompUsers weer de blik gericht op de MegaCompUfair op 29 september. Weer in het HF Witte Centrum in De Bilt dat die dag in zijn geheel -inclusief de sporthal- tot onze beschikking staat. Heb je de MegaCompUfair al in je agenda staan?
Inhoud eMailing
Geslaagde bijeenkomst
ALV
Vrijwilligers gevraagd
Lezingen en webinars


Algemene Leden Vergadering
Tijdens de ALV presenteerde het bestuur de resultaten van 2011 en de plannen voor 2012. Er wordt gewerkt aan verbetering van de internet-infrastructuur en een beter ‘aanbod’ van CompUsers via internet. Ook zullen de Platforms worden versterkt, meer eigen initiatief ontplooien en zich richten op de leden. Het thema ‘Veiligheid’ is zeer actueel en zal sterk de aandacht krijgen. Om de service naar de leden te verbeteren, wordt een geïntegreerde administratie opgezet.

Een aantal leden van het WebTeam heeft hun werk beëindigd. Zij werden door vice-voorzitter René Suiker bedankt voor hun bijdrage en kregen een tegoedbon plus een boeket bloemen voor hun partners.

Het bestuur wordt versterkt door Jos van den Berge. Hij is bekend van het CompUsers Platform DigiFoto, onder andere van de jaarlijkse DigiFotoWedstrijd. Het voorzitterschap wordt overgenomen door Clemens Schellens, een ervaren manager en bestuurder die onder andere interim-directeur van de HCC is geweest. Nadat hij een andere taak in 2013 heeft afgerond, zal hij bij CompUsers beginnen. Henk van Andel werd gevraagd tot die tijd aan te blijven, hetgeen de ALV met applaus bezegelde. Hans van Baalen loopt al warm om het bestuur te komen versterken, met name als opvolger van Christ van Hezik voor het organiseren van evenementen zoals de CompUfairs.

Het was een nuttige vergadering in een prettige sfeer. En de neuzen van het bestuur wijzen duidelijk alle dezelfde kant op, zie foto hieronder.


(Foto: Wessel Sijl, CompUsers Platform DigiFoto)

Vrijwilligers gevraagd
Maar er is wel dringend behoefte aan vrijwilligers. Vooral voor:
  • versterking van het WebTeam
  • Platform Veiligheid
  • (jonge) mensen die CompUsers in de ‘social media’ op de kaart kunnen zetten
Denk je hierin wat te kunnen betekenen? Stuur dan een kort mailtje aan Voorz@CompUsers.nl. Liefst met je telefoonnummer erbij, want mondeling overleg is vaak het beste.


Lezingen en webinars

Alle vier de lezingen werden als ‘webinar’ via internet uitgezonden en tevens opgenomen met inzet van het CompUsers Platform DigiVideo. De beeldregie heeft hiervan duidelijk geprofiteerd.

Helaas heeft de ingezette extra techniek en deskundigheid niet opgeleverd wat we hoopten. Van de vier webinars is één webinar bruikbaar, de andere webinars zijn zo belabberd van beeld- en geluidskwaliteit dat we deze niet ter beschikking kunnen stellen via internet.

De oorzaak ligt overigens extern; we zullen gaan zoeken naar een betere ‘provider’ voor de webinars.

De volgende lezing kun je via internet volgen door op de link te klikken:

13.45 - 14.45

Urban Photography

Wessel Sijl

Platform DigiFoto

Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl