zaterdag 13 oktober 2012
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Dit aanbod kun je niet weigeren:
SoftwareBus tot 1 januari 2014 voor € 10


SoftwareBus 2012-5 gereed voor verzending
Vrijdagmiddag bezocht ik onze drukker Senefelder. Zij hebben de SoftwareBus 2012-5 deze week gedrukt en ingebonden. Ook de GigaHits 2012-5 was inmiddels aangekomen van onze perserij Osswald (bij Stuttgart). Prima bedrijven waar we met plezier mee samenwerken.

Kortom, de SoftwareBus en de GigaHits zijn al weer klaar voor verzending. Maandag worden ze verpakt en geadresseerd. Dinsdag worden ze afgeleverd bij Sandd in Apeldoorn. Eind komende week hebben de meesten hem in de bus; voor een beperkt aantal kan het enkele dagen langer duren.

We hebben de oorspronkelijke planning wat naar voren gehaald, toen bekend werd dat de HCC-verenigingsdag 2012 op 27 oktober in 's-Hertogenbosch (Brabanthallen) plaatsvindt. Nu zal iedereen de SoftwareBus en GigaHits 2012-5 tijdig vóór dit evenement thuis ontvangen.
Inhoud eMailing
SoftwareBus gereed
Actie: 8x SoftwareBus
Actie voor abonnees
Open Source Software 2013 DVD-ROM gratis
 

Actie: SoftwareBus, acht nummers voor € 10
Als we zeggen ‘iedereen’ dan bedoelen we ook ‘iedereen’. Dat wil zeggen: al onze leden van CompUsers. Want spijtig genoeg heeft een aantal leden nog geen abonnement genomen. Naast de gebruikelijke abonnees krijgen dus ook alle leden van CompUsers deze keer een exemplaar van de SoftwareBus en GigaHits. De totale oplage is deze keer 14.000 stuks.

Hiermee willen we het contact met de CompUsers-leden intensiveren. Want alhoewel veel gecommuniceerd wordt via internet, blijkt toch een groot aantal leden onze eMailings niet te ontvangen en onze website niet te bezoeken. Maar een brievenbus heeft ieder lid, dus allen kunnen in ieder geval de SoftwareBus lezen. En hopelijk meer contact onderhouden. Het beste gaat dat via een abonnement op de SoftwareBus.

Daarom hebben we een onweerstaanbaar aanbod: een abonnement op de SoftwareBus met GigaHits voor slechts € 10 tot 1 januari 2014. Voor dat tientje kun je vier kopjes koffie drinken of vier pilsjes pakken. Maar je kunt er ook acht keer de SoftwareBus en GigaHits voor thuisgestuurd krijgen!

Aanmelden via onze eShop: SoftwareBus tot 1 januari 2014 voor € 10. << klik hier!

De SoftwareBus is telkens minstens 32 pagina’s dik in A4-formaat (full colour). Hierin staan, naast het verenigingsnieuws van CompUsers, voornamelijk interessante artikelen, afgestemd op onze lezers.

En de GigaHits krijg je er gratis bij. Dat is een DVD-ROM met circa 8,5 gigabyte software; elk programma is voorzien van een korte ‘preview’ en het geheel is ondergebracht in een eenvoudig en overzichtelijk menu.


Ook een actie voor onze abonnees
De abonnees betalen € 15 per jaar, ook heel weinig, en degenen die een abonnement aangaan voor het actietarief moeten dit na 1 januari 2014 ook gaan betalen.

Het actietarief geldt uiteraard alleen voor nieuwe abonnees. Daarom willen we ook wat extra’s doen voor degenen die al abonnee zijn. Die kunnen op onze stand tijdens de HCC-verenigingsdag 2012 (Let op! Alleen op zaterdag 27 oktober in Den Bosch) gratis het volgende pakket spiksplinternieuwe discs in ontvangst nemen:
  • DigiFotoDisc 2013 (CD-ROM)
  • Privacy en Veiligheid 2013 (CD-ROM)
  • MultiMediaMaX 2013 (DVD-ROM) (8,5 gigabyte)
Dit pakket kost in onze eShop normaal € 4 + € 4 + € 6 = € 14.
Da’s dus mooi gratis meegenomen!

Als je liever andere discs uit ons assortiment ontvangt, dan willen we daar zo veel mogelijk aan tegemoet komen.

  


Open Source Software 2013 DVD-ROM gratis
Nu we toch argumenten aandragen om naar de HCC-verenigingsdag 2012 te komen, vertellen we ook wat ieder HCC- en CompUsers-lid gratis bij onze stand kan afhalen.

HCC- en CompUsers-leden krijgen gratis de nieuwe Open Source Software 2013 disc.

Dit is een DVD-ROM vol met gratis Windows-programma’s. Nou ja, er staan ook één of meer Linux-distributies op, zoals de kakelverse Ubuntu 2012.10-versie, die enkele dagen vóór de HCC-verenigingsdag 2012 wordt gelanceerd. Onze coureur moet dus de Open Source Software 2013 disc speciaal vanuit de perserij Osswald bij Stuttgart naar Den Bosch brengen. Als ze we uitdelen, dan zijn ze wellicht nog warm!

De DVD-ROM Open Source Software 2013 kun je binnenkort gratis reserveren in onze eShop. Dat bespaart jou en ons een hoop administratieve rompslomp, en controle van je HCC-ledenpas tijdens de HCC-verenigingsdag.

Let wel! Deze DVD-ROM is alléén gratis voor HCC- en CompUsers-leden als je die bij ons op 27 oktober afhaalt. Maar je kunt hem ook bestellen in onze eShop voor de normale prijs van € 6 (inclusief verzend/administratiekosten). Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl