29 oktober 2012
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Leuke en gezellige hcc!verenigingsdag 2012•


Je hebt misschien wat gemist!
Afgelopen zaterdag (27 oktober) was de hcc!verenigingsdag 2012. De eerste in haar soort. Deze kwam in de plaats van wat vroeger in de Jaarbeurs plaats vond: De HCC!dagen, HME en vervolgens hcc!digital.

De bedoeling was om een ontmoetingspunt te zijn voor de HCC. Alle groeperingen (regio’s en interessegroepen) konden daar zich presenteren aan de leden. En bijna alle groeperingen waren ook daadwerkelijk aanwezig.

Ondanks problemen met openbaar vervoer bij de trein hebben ca. 1200 leden de weg naar de hcc!verenigingsdag 2012 gevonden. Degenen die ondanks de ruime ruchtbaarheid die de HCC aan het evenement vooruit liet gaan niet geweest zijn, hebben zeker wat gemist!

Heel veel van deze bezoekers heeft er een groot deel van de dag vertoefd. Hieruit blijkt duidelijk dat zij het de moeite waard vonden. Toen om 17 uur afgesloten moest worden, was nog steeds een groot aantal bezoekers aanwezig.

De leden hebben hun licht op kunnen steken bij de groeperingen: ‘hun’ regio en bij de vele interessegroepen. Maar zij konden ook aanwezig zijn bij de 40 lezingen in zes zalen tegelijk die de bezoekers aangeboden werden. Daar is door de bezoekers heel veel gebruik van gemaakt. Bijna elke lezing had een ‘volle bak’, terwijl er toch minimaal zo’n 50 personen in de zaaltjes konden.

Opvallend was de prettige sfeer. Daar zal de Brabantse gemoedelijkheid aan bijgedragen hebben. Maar ook de uitstekende faciliteiten en organisatie van Congrescentrum 1931/Brabanthallen. Maar vooral ook de gedegen voorbereiding en enthousiaste instelling van de vele HCC-vrijwilligers.

Kortom, een geslaagde dag!
Inhoud eMailing
Wat gemist?
Veel bij CompUsers
Prjsuitreiking
Veel nieuwe discs
8x SoftwareBus € 10
Veel aanloop bij CompUsers
Alle HCC-leden mochten bij CompUsers een gratis OpenSource Software 2013 DVD-ROM afhalen. Daar heeft bijna elke bezoeker gebruik van gemaakt. Daardoor was het vooral in de ochtend erg druk bij CompUsers.

Voor de SoftwareBus abonnees was een speciale afdeling ingericht. Zij konden gratis de drie andere nieuwe discs van CompUsers afhalen (Privacy & Veiligheid 2013, MultiMediaMaX 2013 en DigiFotoDisc 2013). Ook hiervoor was grote belangstelling, ongeveer 400 abonnees maakten daar gebruik van.

Gelukkig was er voldoende voorraad en konden we iedereen tevreden stellen.Prijsuitreiking wedstrijd SoftwareBus 2012-5
In SoftwareBus 2012-5 werd in de rubriek Tips & Trucs een programma gepresenteerd voor het maken van QR-codes. Met uiteraard een voorbeeld.

In dat voorbeeld was een tekst opgenomen. Degene die deze als eerste zou insturen, kreeg een 32 gigabyte USB-stick in het vooruitzicht.

Er waren in korte tijd heel veel inzendingen, uiteraard allemaal goed. Maar er kon slechts één de eerste zijn. En dat was Erik Severius uit Haelen. Zijn inzending kwam al op donderdag 18 oktober om 20.58 uur binnen.

Erik heeft zaterdag 27 oktober de 32 gigabyte USB-stick tijdens de hcc!verenigingsdag 2012 in Den Bosch uit handen van voorzitter Henk van Andel in ontvangst genomen. Hij was, zoals je op de foto kunt zien, daar best blij mee.  Veel belangstelling voor de nieuwe discs
Alle discs waren tegen speciale ‘beursprijzen’ te koop, goedkoper als in de eShop want uiteindelijk zijn de kosten dan ook lager.

De SoftwareBus abonnees die ook HCC-lid zijn, konden per saldo gratis alle vier de discs mee naar huis nemen. En elk HCC-lid kon de OpenSource Software 2013 gratis afhalen.

De overige drie nieuwe discs waren als pakket tegen nog aantrekkelijker prijs beschikbaar, namelijk € 6. En voor de bezoekers die geen HCC-lid waren was er een pakket van alle vier voor € 10.

De belangstelling voor deze pakketten was verrassend groot. Daarom hebben we besloten om het pakket van alle vier ook tegen een gereduceerde prijs van € 12 in de eShop aan te bieden. Want daarbij besparen we kosten, die we graag aan de leden doorgeven.

Op dit moment zijn de nieuwe discs tegen de volgende prijzen in de eShop beschikbaar:

OpenSource Software 2013 (DVD-ROM): € 6
Privacy & Veiligheid 2013 (CD-ROM): € 4
MultiMediaMaX 2013 (DVD-ROM): € 6
DigiFotoDisc 2013 (CD-ROM): € 4

Apart besteld komt dat voor alle vier samen op € 20. Maar als pakket bieden we aan:

+ + + =€12

Daarmee bespaar je dus meteen € 8. De snelle rekenaars zullen meteen doorhebben dat we in feite bij een bestelling van 2 à 3 de overige er gratis bij doen. Dus sla nu je slag! Dit aanbod blijft in ieder geval tot en met Sinterklaas en de kerstdagen. Want ze zien er heel aantrekkelijk uit en zijn ook leuke cadeautjes.

SoftwareBus tot 1 januari 2014 voor € 10
Nu we het toch over leuke cadeautjes hebben, denk dan ook eens aan het cadeau doen van een abonnement op onze SoftwareBus.

We maken dat extra aantrekkelijk met een kennismakingsabonnement tot 1 januari 2014 voor
€ 10. Daarvoor krijg je 8x de Softwarebus en 8x de GigaHits thuis in de bus. Nummer 2012-5 is inmiddels verschenen en wordt keurig nagestuurd aan de nieuwe abonnees die zich nu opgeven.

Degenen die een abonnement voor iemand anders willen, kunnen bij bestelling apart het factuuradres en het bezorgadres opgeven. Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl