Woensdag 28 november 2012
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Sinterklaas-cadeautjes van CompUsers•


Geen winterslaap, ook geen hibernatie
Het is ruim vier weken geleden dat je de vorige eMailing van Compusers ontving. Wees gerust, de winterslaap heeft niet toegeslagen. Ook niet al wekt onze verouderde website die indruk. Op heel korte termijn gaan we over op een nieuwe webserver en daarna neemt een nieuw WebTeam de taken vol enthousiasme over. Er gaat dan ook gewerkt worden aan een verbeterd uiterlijk.

De aanleiding van deze eMailing is dat we jullie een voordeeltje willen bieden. Iets voor Sinterklaas, want dat kan nog net op tijd. Gezien het succes van de pakketten CD/DVD-ROMs van de serie 2013 heeft het bestuur van CompUsers besloten om dit uit te breiden met de serie 2012 en zelfs 2011. Nóg goedkoper, zelfs.

En ook heeft Sinterklaas wat extra voor nieuwe abonnees van de SoftwareBus in zijn hoge mijter.
Inhoud eMailing
Geen winterslaap
Pakketten DVD-ROMs
8x SoftwareBus met gratis de 2013-serie discs voor € 10
 € 4
(maar gratis bij de pakketten
2012 & 2013 samen besteld)

Pakketten CD/DVD-ROMs
De 2013-serie van vier discs is in onze eShop beschikbaar voor € 12 franco huis. Ten opzichte van de losse prijs  bespaar je daarmee € 8. En ook de eShop bespaart, want een grotere bestelling verwerkt en verzendt een stuk voordeliger. Jij een voordeel, onze vrijwilligers een voordeel.


 € 12
Dat gaan we nu uitbreiden met de 2012-serie. Die kost los besteld € 18. Maar als pakket van vier-in-één-keer bieden we die in de eShop aan voor € 8. Dus je bespaart naar verhouding meer, omdat we vinden dat de prijs naar beneden mag nu er al een nieuwe serie is.


€ 8
Er is ook nog een voorraadje van de serie 2011, bestaande uit twee discs. Die ruimen we nu op in de eShop voor het prijsje van € 4 zo lang de voorraad strekt.

En als je alle drie de jaargangen wilt, hoef je alleen maar € 20 te betalen voor de serie 2012 en 2013. De serie van 2011 doen we er dus helemaal gratis bij, automatisch, dus niet mee bestellen want dan zou de eShop € 4 met je willen afrekenen.

Denk nu niet dat die 'oude jaargangen' geen toegevoegde waarde hebben. Het grootste deel van de duizenden programma's komt slechts één keer daarop voor. Maar misschien is het wel verstandig om van de oudere programma's via internet een nieuwe versie te downloaden. De links naar de websites van de makers staan op de discs in de Previews.

8x SoftwareBus met gratis de 2013-serie discs


Tijdens de hcc!verenigingsdag was het heel gezellig in Den Bosch. Maar het aantal bezoekers had best wat hoger mogen zijn. Kennelijk zijn we er met zijn allen niet voldoende in geslaagd om alle publicatie-mogelijkheden te benutten.

Nieuwe abonnees kregen als speciale aanbieding tijdens deze dag de vier discs van 2013 gratis mee naar huis. Was je daar niet? Dan geven we je tot en met 6 december een herkansing.

Volgens het bevolkingsregister van Myrna is 6 december 342 de sterfdag van de heilige Nicolaas. Dat werd zijn naamdag, die gebruikelijk de avond tevoren wordt gevierd. Met deze kennis kun je meteen de (klein)kinderen verrijken.

Bestel dus nu in de eShop een abonnement op de SoftwareBus ter kennismaking voor € 10. Je krijgt daaarvoor de SoftwareBus inclusief GigaHits 8x thuis t/m 1 januari 2014.

We sturen per kerende post het nummer 2012-5 inclusief GigaHits na. Besteld vóór 15.00 uur op 4 december 2012 betekent dat je het nog als Sinterklaascadeautje in de zak kunt doen, mits PostNL haar verplichtingen nakomt. En de vier CD/DVD-ROMs van de nieuwe serie 2013 doen we er meteen gratis bij.

 € 0
(alleen voor nieuwe abonnees)Let wel: deze extrea actie vervalt echt na 6 december, want dan is Sinterklaas inmiddels terug naar Spanje.Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl