Donderdag 13 december 2012
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Kerstaanbieding van CompUsers•


Wegens succes verlengd

Als Sinterklaascadeautje heeft Compusers wat extra aangeboden bij het kennismakingsabonnement van de SoftwareBus. Bovendien werden een aantal pakketten van de CD/DVD-ROMs met software aangeboden tegen extra voordelige prijzen.

Deze actie is goed in de smaak gevallen. Daarom heeft het bestuur besloten dezelfde actie ook als kerstaanbieding te doen. Tot en met 31 december. Dus als je er nog geen gebruik van maakte, sla dan nu je slag in onze eShop.
Inhoud eMailing
Actie verlengd
Pakketten DVD-ROMs
8x SoftwareBus met gratis de 2013-serie discs voor € 10
 


€ 4
(maar gratis bij de pakketten
2012 & 2013 samen besteld)

Pakketten CD/DVD-ROMs
De 2013-serie van vier discs is in onze eShop beschikbaar voor € 12 franco huis. Ten opzichte van de losse prijs  bespaar je daarmee € 8. En ook de eShop bespaart, want een grotere bestelling verwerkt en verzendt een stuk voordeliger. Jij een voordeel, onze vrijwilligers een voordeel.


 € 12

Dat is uitgebreid met de 2012-serie. Die kost los besteld € 18. Maar als pakket van vier-in-één-keer bieden we die in de eShop aan voor € 8. Dus je bespaart naar verhouding meer, omdat we vinden dat de prijs naar beneden mag nu er al een nieuwe serie is.


€ 8
Er is ook nog een voorraadje van de serie 2011, bestaande uit twee discs. Die ruimen we nu op in de eShop voor het prijsje van € 4 zo lang de voorraad strekt.

Extra voordeel:

En als je alle drie de jaargangen wilt, hoef je alleen maar € 20 te betalen voor de serie 2012 en 2013. De serie van 2011 doen we er dus helemaal gratis bij, automatisch, dus niet mee bestellen want dan zou de eShop € 4 met je willen afrekenen.

Denk nu niet dat die 'oude jaargangen' geen toegevoegde waarde hebben. Het grootste deel van de duizenden programma's komt slechts één keer daarop voor. Maar misschien is het wel verstandig om van de oudere programma's via internet een nieuwe versie te downloaden. De links naar de websites van de makers staan op de discs in de Previews.

8x SoftwareBus met gratis de 2013-serie discs


Nieuwe abonnees kregen als speciale aanbieding tijdens de hcc!verenigingsdag in Den Bosch en als Sinterklaasaanbieding de vier discs van 2013 gratis erbij.mee naar huis. Was je daar niet?

Actie eindigt 31 december!

De actie van een kennismakingsabonnement (8x SoftwareBus en GigaHits voor € 10) loopt nog tot en met 31 december 2012. Daarna kost een jaarabonnement weer de normale prijs van € 15 per jaar. Ook eigenlijk heel weinig, maar je kunt nu snel nog het goedkopere kennismakingsabonnement bestellen.

Als kerstaanbieding bij bestelling tot en met 26 december geven we er bovendien de vier CD/DVD-ROMs van de nieuwe serie 2013 er gratis bij.

De nog niet ontvangen nummers sturen we je snel na ontvangst van de bestelling. Indien besteld vóór 21 december 15 uur, heb je de SoftwareBussen en de vier 2013-discs nog voor de kerst in huis (als PostNL meewerkt). Dat is dan meteen een leuk cadeautje onder de kerstboom. De kleurrijke SoftwareBus en verpakking van de 2013-discs zullen daar zeker niet misstaan.

Bestel dus nu in de eShop een abonnement op de SoftwareBus ter kennismaking voor € 10. Je krijgt daaarvoor de SoftwareBus inclusief GigaHits 8x thuis t/m 1 januari 2014, plus (bij bestelling t/m 26 december) meteen de vier 2013-discs erbij.


 € 0
(alleen voor nieuwe abonnees)

Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl