Woensdag, 19 december 2012
| ·Aanmelden (gratis)· | ·Afmelden· | ·Email-adres wijzigen· |
•Doe mee met CompUsers leden-enquête.....•


…........ met kans op leuke prijzen!
Als bestuur willen we de band met de leden versterken, zodat we onze activiteiten kunnen verbeteren.  Om u beter van dienst te kunnen zijn, willen wij graag weten wat u vind van de activiteiten die wij organiseren en wat u van ons verwacht.  

Daarom een vriendelijk verzoek:

Het invullen kost een paar minuutjes, maar het helpt ons met het verbeteren van onze activiteiten. Daarnaast is er kans op het winnen van een prijs, want onder de leden van CompUsers die de enquête invullen worden een aantal prijzen verloot:
  • Een Samsung Galaxy Note 10.1 tablet, de allernieuwste
  • 32 gigabyte USB-stick voor elke 100 deelnemers
  • Set van 4 discs van de 2013-serie voor elke 25 deelnemers
Deelnemen kan tot 31 januari 2013. De winnaars krijgen bericht in februari en hun prijzen worden opgestuurd.

Anoniem deelnemen kan natuurlijk. Maar helaas kun je dan niet meedingen naar onze aantrekkelijke prijzen, die we hieronder toelichten:

Samsung Galaxy Note 10.1 met Android 4:
- 10.1" (25,7 cm) scherm.
- Hoge snelheid quad core 1.4 MGHz processor
- 2 Gb werkgeheugen; uitbreidbaar met MicroSD kaartjes
- WiFi en WiFi direct; Bluetooth
- Micro USB aansluiting
- Camera voor (1,9 megapixel) en achter (5 megapixel)
- G-meter (versnellingsmeter)
- GPS; Kompas; Gyroscoop
- S-Pen voor o.a. S-Note en Adobe Photoshop Touch

32 Gb USB-stick:
Deze afbeelding is bedoeld als voorbeeld. We zullen in januari
'de markt afgrazen' voor een goede 32 Gb USB stick.

De complete serie 2013 discs, ook te koop in onze eShop voor € 12, zie ook hieronder.
Inhoud eMailing
Kans op leuke prijzen!
Geruisloos verhuisd
SoftwareBus op web
Kerstaanbiedingen
www.CompUsers.nl geruisloos verhuisd
Nou ja, wat heet geruisloos. Het meeste kabaal werd gemaakt in de vorige eMailing om jullie er attent op te maken.

Maar toen het zover was op dinsdag 18 december, gebeurde er niets, zo leek het. Maar ik kan jullie verzekeren dat de website nu op een nieuwe en betere server draait. Bovendien is er een forse hoeveelheid een rondje updates op gezet.

Hartelijk dank aan voor het CompUsers WebTeam! Die zijn nu al weer bezig aan de volgende stappen, onder andere een nieuw uiterlijk met een 'adaptive theme' zodat de site ook goed bruikbaar is op tablets en zelfs op smartphones. Ook aan nieuwe informatie en het up-to-date houden wordt hard gewerkt.

Bekijk de SoftwareBus op het web
De SoftwareBus is nog steeds haast te geef voor een kennismakingsabonnement (€ 10 voor 8 nummers, inclusief GigaHits). Maar langzamerhand moet je wel snel wezen, want de aanbieding eindigt op 31 december.

Misschien wil je de SoftwareBus eerst even inzien? Blader er dan eens rustig doorheen op het web, nummer 2012-5 staat op je te wachten. Bestel voor 21 december 15 uur, dan heb je de nummers 2012-5 en 2012-6 nog voor de kerstdagen in huis (althans, als de post het allemaal bij kan benen).

Bestel nu in de eShop een abonnement op de SoftwareBus ter kennismaking voor € 10.
Je krijgt daaarvoor de SoftwareBus inclusief GigaHits 8x thuis t/m 1 januari 2014, plus (bij bestelling t/m 26 december) meteen de vier 2013-discs erbij.


Kerstaanbiedingen
Ook nadert het einde van onze kerstaanbieding voor discs met software.
Je kunt nog bestellen t/m 26 december. En ook hier geldt: bestel voor 21 december 15 uur als je ze nog onder de kerstboom wilt leggen.

De 2013-serie van vier discs is in onze eShop beschikbaar voor € 12 franco huis.
Ten opzichte van de losse prijs  bespaar je daarmee € 8. En ook de eShop bespaart, want een grotere bestelling verwerkt en verzendt een stuk voordeliger. Jij een voordeel, onze vrijwilligers een voordeel.


 € 12De 2012-serie kost los besteld € 18. Maar als pakket van vier-in-één-keer bieden we die in de eShop aan voor € 8. Dus je bespaart naar verhouding meer, omdat we vinden dat de prijs naar beneden mag nu er al een nieuwe serie is.


€ 8Er is ook nog een voorraadje van de serie 2011, bestaande uit twee discs. Die ruimen we nu op in de eShop voor het prijsje van € 4 zo lang de voorraad strekt.
Extra voordeel:
En als je alle drie de jaargangen wilt, hoef je alleen maar € 20 te betalen voor de serie 2012 en 2013. De serie van 2011 doen we er dus helemaal gratis bij, automatisch. Dus niet mee bestellen want dan zou de eShop € 4 met je willen afrekenen.

Henk van Andele-mail
Voorzitter CompUsers
Uitgave van
hcc!CompUsers-ig
www.CompUsers.nl