Webinar budget muziek Homestudio voor beginners

Datum

-

Voor HCC lokatie Leiderdorp van de regio Zuid-Holland verzorgt Leon Braam een webinar over een budget muziek Homestudio voor beginners.

Afbeelding

Homestudio

Heeft u altijd al muziek willen opnemen maar kwam er nooit iets van terecht? De redenen hiervoor zijn divers: ik had geen tijd, ik kan geen muziekinstrument bespelen, het is allemaal zo duur, enz.

Er is goed nieuws!  In het hedendaagse digitale tijdperk is het mogelijk om een budget digitale homestudio in te richten, waarmee zelfs hitsingles gemaakt kunnen worden. Leon gaat in dit webinar in op de benodigde hardware en software en hoe u uw eigen budget homestudio kunt opstellen en exploiteren.

Dit webinar staat ook open voor leden van CompUsers. Als u belangstelling hebt moet u zich wel even aanmelden. Ga daartoe op de website van de HCC regio Zuid-Holland naar de aankondiging van dit webinar, en log vervolgens in. Na inlog verschijnt onder de aankondiging een knop met de tekst "Klik om aan te melden". Klik daarop om je voor het webinar aan te melden. Je krijgt daarna een e-mail met de bevestiging van je aanmelding.

Categorieën