SoftwareBus online

Hier vindt u alle jaargangen van SoftwareBus vanaf 2006 in digitale vorm. Erg gemakkelijk om iets terug te vinden!

Eén puntje vooraf: overname van artikelen is slechts toegestaan met VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de redactie!

Alle jaargangen worden aangeboden als PDF-bestanden. Bij de  jaargangen 2012 t/m 2015 hebt u daarnaast de keus uit:

  • SoftwareBus bekijken als flash-bestand met flip-pages. U ziet SoftwareBus dan zoals op papier met twee pagina's naast elkaar en u kunt de pagina's doorbladeren. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar die ontdekt u snel genoeg zelf.
  • Een versie voor tablets en 'mobieltjes', waarbij u één pagina ziet, maar die wel met een 'veeg-beweging' kunt ombladeren.

Van elke SoftwareBus vanaf 2008-3 is ook een inhoudsopgave beschikbaar. Via die inhoudsopgave kunnen losse artikelen als PDF-bestand worden gelezen en gedownload. Van 2008 t/m 2014 maar beperkt, maar vanaf 2015 zijn vrijwel alle artikelen zo beschikbaar.

De digitale SoftwareBus komt voor abonnees direct na verschijnen beschikbaar. Na een half jaar hebben ook CompUsers-leden zonder abonnement toegang tot Softwarebus. Hiervoor is wel nodig dat abonnees en leden zich op de website registreren door een account aan te maken en op dat account inloggen. Na een jaar kan iedere bezoeker van onze site zonder inlog van deze service profiteren,

De toegangsrechten zijn met een kleurcode aangegeven:

  Voor iedereen toegankelijk
  Alleen voor leden van CompUsers en abonnees van SoftwareBus
  Alleen voor abonnees van SoftwareBus

 

Klik hieronder op de gewenste SoftwareBus jaargang:

Categorieën