De SoftwareBus online

Hier vindt u alle jaargangen van de SoftwareBus vanaf 2006 in digitale vorm. Erg gemakkelijk om iets terug te vinden!

Eén puntje vooraf: overname van artikelen is slechts toegestaan met VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de redactie!

Alle jaargangen worden aangeboden als PDF-bestanden. Bij de  jaargangen 2012 t/m 2015 hebt u daarnaast de keus uit:

  • De SoftwareBus bekijken als flash-bestand met flip-pages. U ziet de SoftwareBus dan zoals op papier met twee pagina's naast elkaar en u kunt de pagina's doorbladeren. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar die ontdekt u snel genoeg zelf.
  • Een versie voor tablets en 'mobieltjes', waarbij u één pagina ziet, maar die wel met een 'veeg-beweging' kunt ombladeren.

Van elke SoftwareBus vanaf 2008-3 is ook een inhoudsopgave beschikbaar. Via die inhoudsopgave kunnen losse artikelen als PDF-bestand worden gelezen en gedownload. Van 2008 t/m 2014 maar beperkt, maar vanaf 2015 zijn vrijwel alle artikelen zo beschikbaar.

De digitale SoftwareBus komt voor abonnees direct na verschijnen beschikbaar. Na een half jaar hebben ook CompUsers-leden zonder abonnement na inloggen toegang tot de Softwarebus.  En na een jaar kan iedere bezoeker van onze site van deze service profiteren.

De toegangsrechten zijn met een kleurcode aangegeven:

  Voor iedereen toegankelijk
  Alleen voor leden van CompUsers en abonnees van de SoftwareBus
  Alleen voor abonnees van de SoftwareBus

 

Klik hieronder op de gewenste SoftwareBus jaargang:

Categorieën