De SoftwareBus online

Hier vindt u alle jaargangen van de SoftwareBus vanaf 2006 in digitale vorm. Erg gemakkelijk om iets terug te vinden!

Eén puntje vooraf: overname van artikelen is slechts toegestaan met VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de redactie!

Alle jaargangen worden aangeboden als PDF-bestand. Bij de  jaargangen 2012 t/m 2015 hebt u de keus uit:

  • Het bekijken als PDF-bestand. Alle pagina’s staan dan onder elkaar. Afhankelijk van je PDF-reader hebt u dan wel functies zoals thumbnails. En u kunt in de tekst zoeken.
  • Het bekijken als flash-bestand met flip-pages. U ziet de SoftwareBus dan zoals op papier met twee pagina’s naast elkaar en u kunt de pagina’s doorbladeren. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar die ontdekt u snel genoeg zelf.
  • Een versie voor tablets en ‘mobieltjes’, waarbij u één pagina ziet, maar die wel met een ‘veeg-beweging’ kunt ombladeren.

Goed nieuws voor abonnees van de SoftwareBus: Vanaf nummer 2017-3 komt de digitale SoftwareBus voor abonnees direct na verschijnen beschikbaar. Daarnaast hebben abonnees - eveneens direct na verschijnen - de mogelijkheid losse artikelen uit de SoftwareBus te downloaden. Zo kunnen artikelen gemakkelijk per onderwerp worden bewaard. Ze zijn vanaf jaargang 2015 al beschikbaar.

Na een half jaar hebben ook CompUsers-leden zonder abonnement na inloggen toegang tot de complete Softwarebus.  En na een jaar kan iedere bezoeker van onze site van deze service profiteren. De losse artikelen blijven echter voorbehouden aan abonnees.

De toegangsrechten zijn met een kleurcode aangegeven:

  Voor iedereen toegankelijk
  Alleen voor leden van CompUsers en abonnees van de SoftwareBus
  Alleen voor abonnees van de SoftwareBus

 

Klik hieronder op de gewenste SoftwareBus jaargang:

Categorieën