De SoftwareBus online

Hier vindt u alle jaargangen van de SoftwareBus vanaf 2006 in digitale vorm. Erg gemakkelijk om iets terug te vinden!

Eén puntje vooraf: overname van artikelen is slechts toegestaan met VOORAFGAANDE schriftelijke toestemming van de redactie!

Alle jaargangen worden aangeboden als PDF-bestand. Bij de  jaargangen 2012 t/m 2015 hebt u de keus uit:

  • Het bekijken als PDF-bestand. Alle pagina's staan dan onder elkaar. Afhankelijk van je PDF-reader hebt u dan wel functies zoals thumbnails. En u kunt in de tekst zoeken.
  • Het bekijken als flash-bestand met flip-pages. U ziet de SoftwareBus dan zoals op papier met twee pagina's naast elkaar en u kunt de pagina's doorbladeren. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar die ontdekt u snel genoeg zelf.
  • Een versie voor tablets en 'mobieltjes', waarbij u één pagina ziet, maar die wel met een 'veeg-beweging' kunt ombladeren.

Goed nieuws voor abonnees van de SoftwareBus: Vanaf nummer 2017-3 komt de digitale SoftwareBus voor abonnees direct na verschijnen beschikbaar. Daarnaast hebben abonnees - eveneens direct na verschijnen - de mogelijkheid losse artikelen uit de SoftwareBus te downloaden. Zo kunnen artikelen gemakkelijk per onderwerp worden bewaard. Ze zijn vanaf jaargang 2015 al beschikbaar.

Na een half jaar hebben ook CompUsers-leden zonder abonnement na inloggen toegang tot de Softwarebus.  En na een jaar kan iedere bezoeker van onze site van deze service profiteren.

De toegangsrechten zijn met een kleurcode aangegeven:

  Voor iedereen toegankelijk
  Alleen voor leden van CompUsers en abonnees van de SoftwareBus
  Alleen voor abonnees van de SoftwareBus

 

Klik hieronder op de gewenste SoftwareBus jaargang:

Categorieën