Welkom bij Platform WebOntwerp

Dit Platform is in opbouw en heeft behoefte aan mensen die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp en er aardigheid in hebben om samen met anderen hieraan te werken.

Is dat bij u het geval, dan kunt u dat kenbaar maken door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Nadat u dit gedaan heeft, wordt er contact met u opgenomen om te bespreken hoe dit verder uitgewerkt kan worden.

Hieronder vindt u onze definitie van het begrip ‘Platform':

Een Platform bestaat uit een groep personen met een gemeenschappelijke interesse in een bepaald onderwerp of thema, in relatie tot het gebruik van computers, en passend binnen de doelstellingen van CompUsers. Deze personen willen hun kennis hiervan onderling uitwisselen, verder uitdiepen en uitdragen naar anderen die hierin ook interesse hebben.

Categorieën

Reacties

Ik heb een contactformulier in PHP van een sjabloon in gebruik, maar dit gaat niet helemaal goed. Ik denk dat er nog gegevens toegevoegd moeten worden, hoewel het formulier zegt dat een beginner dat niet moet doen. Is er iemand die voor mij dit formulier wil bekijken. 

Vriendelijk gegroet,

Jaap

Er ontbreekt informatie waardoor een antwoord niet mogelijk is. Antwoordformulieren met maken met PHP betekent, als je het niet goed doet, een heleboel spam ontvangen. Daarom wordt het voor beginners ontraden.
Ik zal je per mail een antwoord sturen.

Hallo Joop

Het is een kant en klaar contactformulier, dat ik van een website sjabloon heb gehaald. Ik mocht alleen de eerste drie opties invullen en van de rest moesten beginners afblijven. Het formulier staat op mijn website www.deelstrafamilie.nl onder contact. Ik zal het formulier als bijlage meezenden. Mail uit thunderbird beantwoorden lukt niet. Ik zal het via een andere provider opsturen.
Bij voorbaat bedankt.

Vriendelijk gegroet,
Jaap

Als antwoord op door jaap

Ik heb een ander formulier gemaakt. In de locale server XAMPP krijg ik geen fouten en ziet het er goed uit. Geplaatst op de server van mijn provider is alle tekst weg en staan er alleen de input velden. Hoe los ik dit op.

Vriendelik gegroet,

Jaap

Als antwoord op door jaap

Jaap,

De oorzaak kan heel divers zijn, zoals een verschil in PHP versies. Kijk eens in de systeemlog van je website. Daar kun je vaak al zeer goed zien wat de oorzaak is. Waar je de systeemlog kan vinden is helemaal afhankelijk van het beheerpanel.

Na ontvangst van de betreffende pagina blijkt dat er problemen zijn met ontbrekende resp. geneste aanhalingstekens.

Met vriendelijke groeten,

Joep