Onze CompUfairs

We houden twee keer per jaar, in het voorjaar en het najaar, een CompUfair in het H.F. Witte Centrum te De Bilt. Op deze bijeenkomsten zijn er lezingen en demonstraties over actuele onderwerpen. Verscheidene lezingen worden op deze website gepubliceerd onder Presentaties. Tot 2020 werden lezingen ook vaak op video opgenomen en gepubliceerd onder Video's van lezingen

De CompUfairs vormen tevens voor veel leden een ontmoetingsplaats, waar vaak over nog heel veel andere zaken wordt gepraat dan alleen over computers.  Tijdens de voorjaarsbijeenkomst wordt tevens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden, terwijl CompUsers tijdens de najaarsbijeenkomst gastvrijheid biedt aan andere groeperingen. 

Let op de aankondigingen bij "Komende activiteiten" hiernaast en in de SoftwareBus.
Adres en contactgegevens van het H.F. Witte Centrum zijn:

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte
adres:     Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt
telefoon: 030 - 2203954
e-mail:    info@hfwitte.nl

Meer over de route naar het H.F. Witte Centrum vindt u onder de link `Route De Bilt'.

Tijdens iedere CompUfair werd tot 2020 een „Stick van de Dag”  of „Disc van de Dag” uitgebracht met, voor zover mogelijk, de presentaties, gebruikt bij de lezingen, gebruikte software bij de workshops en andere relevante informatie. Als lid of donateur van CompUsers kunt u, na inloggen, de inhoud van deze sticks of discs hier downloaden.

De ActiviteitenCommissie kan tijdens de opbouw, afbouw of gewoon op de CompUfairs extra handjes echt waarderen. Ook al onze platforms, onze SoftwareBus redactie en het Webteam kunnen uw hulp gebruiken.

Wilt u zich ook gaan inzetten voor onze vereniging meldt u zich dan nu bij onze secretaris.

Categorieën