Onze CompUfairs

We houden twee keer per jaar, in het voorjaar en het najaar, een CompUfair in het H.F. Witte Centrum te De Bilt. Op deze bijeenkomsten zijn er lezingen en demonstraties over actuele onderwerpen en zijn CompUsers artikelen te koop. Lezingen worden vaak op video opgenomen en daarna op deze website gepubliceerd onder Lezingen en cursussen. De CompUfairs vormen tevens voor veel leden een ontmoetingsplaats, waar vaak over nog heel veel andere zaken wordt gepraat dan alleen over computers.  Tijdens de voorjaarsbijeenkomst wordt tevens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden, terwijl CompUsers tijdens de najaarsbijeenkomst gastvrijheid biedt aan andere groeperingen. Deze najaarsbijeenkomst staat dan ook bekend als MegaCompUfair.

Let op de aankondigingen bij "Komende activiteiten" hiernaast en in de SoftwareBus.
Adres en contactgegevens van het H.F. Witte Centrum zijn:

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte
adres:     Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt
telefoon: 030 - 2203954
e-mail:    info@hfwitte.nl

Meer over de route naar het H.F. Witte Centrum vindt u onder de link `Route De Bilt'.

Tijdens iedere CompUfair wordt een „Stick van de Dag”  of „Disc van de Dag” uitgebracht met, voor zover mogelijk, de presentaties, gebruikt bij de lezingen, gebruikte software bij de workshops en andere relevante informatie. Iedere aanwezige kan de stick of disc afhalen bij de infobalie. Voor een stick wordt een bescheiden vergoeding gevraagd. Als lid of donateur van CompUsers kunt u, na inloggen, de inhoud van deze sticks of discs hier downloaden.

De ActiviteitenCommissie kan tijdens de opbouw, afbouw of gewoon op de (Mega)CompUfairs extra handjes echt waarderen. Ook al onze platforms, onze SoftwareBus redactie en het Webteam kunnen uw hulp gebruiken.

Wilt u zich ook gaan inzetten voor onze vereniging meldt u zich dan nu bij onze secretaris.

Categorieën