Lidmaatschap

 

Lid worden van CompUsers

Laat de mogelijkheid om als HCC-lid zonder extra kosten CompUsers-lid te worden niet liggen!

Om lid te worden van de interessegroep CompUsers moet u lid zijn (of bij aanmelding lid worden) van HCC. Hoeveel dat kost zit u bij HCC informatie. In dat bedrag is al € 2,80 inbegrepen voor het lidmaatschap van één interessegroep en dit bedrag is tevens de contributie voor CompUsers. Sommigen zijn nu al lid van een andere interessegroep van de HCC. Dat mag: hoe actiever de HCC-leden in de HCC-vereniging zijn, hoe beter. Maar de HCC rekent dan bij de eerstvolgende betaling van de HCC-contributie € 2,80 per jaar extra. En dat is eigenlijk ook niets!

Lid worden?

Wanneer u eenmaal lid bent van CompUsers kunt u op onze website een account aanmaken. Voorwaarde daarvoor is wel dat u bij ons als lid bekend bent, en dat is helaas nog niet het geval als u net via de HCC lid bent geworden. Neem dan even contact op met onze ledenadministratie en onze webmaster om door te geven dat u lid bent geworden, onder vermelding van uw HCC lidmaatschapsnummer.

Neem meteen ons magazine SoftwareBus erbij!

Wilt u meteen ook 6x per jaar ons full-colour magazine SoftwareBus thuis ontvangen? Lees hier meer over de SoftwareBus en wat u erbij krijgt. Klik hier voor van alles over een abonnement, en om een abonnement te nemen.

 

Opzeggen van het lidmaatschap

Als u het lidmaatschap van HCC opzegt bent u automatisch ook geen lid meer van CompUsers. Wilt u alleen het lidmaatschap van CompUsers opzeggen, maar wel lid blijven van HCC, dan kunt u dat doen via "Mijn gegevens" bij HCC. Log in, klik op 'Mijn groeperingen', haal het vinkje bij 'HCC!compusers' weg en klik tenslotte op de knop 'Gegevens bijwerken'. Het is dan wel zo prettig als u dat ook even aan onze ledenadministratie doorgeeft.

Het abonnement op de SoftwareBus staat los van het lidmaatschap van CompUsers. Beëindiging van het lidmaatschap van CompUsers leidt daarom niet automatisch tot opzegging van het abonnement op de SoftwareBus. Dat moet u apart doen via dit formulier. Beëindiging van het lidmaatschap van HCC leidt wel automatisch tot beëindiging van het abonnement op de SoftwareBus.

 

Categorieën