Reviews van software

Voor abonnees van ons blad de SoftwareBus bieden wij hier reviews (recensies) van software. Hierin is de beschrijving door de leverancier niet meer leidend, maar wordt de software daadwerkelijk uitgeprobeerd en/of getest. Kwaliteit gaat vóór kwantiteit; het zullen er dan ook veel minder zijn dan de previews op de voormalige GigaHits. Alleen de betere software komt erop, software waarmee u het meest gebaat bent. Soms kan zo’n review aanleiding geven voor een uitgebreider artikel in de SoftwareBus.

De opbouw van de nieuwe verzameling reviews, ook al is die meer beperkt, kost tijd, vooral omdat het tijdrovender is om software te testen. We gaan ook niet over één nacht ijs; we willen het degelijk inrichten, zodat we u daar lang van kunnen laten profiteren. Stap voor stap bouwen we de verzameling op.

Let wel, de reviews zijn alleen toegankelijk voor abonnees van de SoftwareBus, en dus pas na inlog.

Klik hier of op Overzicht reviews in het hoofdmenu hierboven voor een lijst van reviews, indien gewenst per platform.

 

Categorieën

Reacties

waarom staat er dat ik 3 jaar lid ben ik ben al denk ik 20 jaar lid. van HCC.

Dat ik ook dikwijls niet eens kon in loggen.

Heb dus wel alle dvd's van jullie nog wel liggen.

Wat ik nog steeds jammer vind die er niet meer bij zitten

Omdat het door pluizen er van altijd een leuke bezigheid vond.

Groeten Rob

 

Als antwoord op door R.Redering

Bij je account op de website staat dat je sinds 3 jaar en 2 maanden geregistreerd bent. Dat betekent geregistreerd op de website, m.a.w. je hebt je account 3 jaar en 2 maanden geleden aangemaakt. Dat zegt niets over de duur van je lidmaatschap, of het zou al moeten zijn dat je tenminste 3 jaar en 2 maanden lid bent. Volgens de ledenadministratie van HCC ben je bijna 17 jaar lid. Dat zit dus wel goed.

Wat betreft de software op de dvd's: misschien moet je eens kijken naar https://www.compusers.nl/software/open-source-software-windows

Vriendelijke groet,
Hans Lunsing
Webmaster