Welkom bij platform Digifoto

Platform DigiFoto in 2023

Na een aantal vervelende jaren, geteisterd door corona, konden in het afgelopen jaar - gelukkig - weer een aantal vertrouwde "live" activiteiten door HCC, CompUsers én het platform DigiFoto van CompUsers als vanouds worden opgepakt. Voor de coördinatoren van het platform DigiFoto was dat aanleiding om in de herfst van het afgelopen jaar de eerste plannen voor dit jaar 2023 te ontvouwen. Het moet weer een ouderwets leuk en degelijk seizoen worden. Klik hier om even mee te kijken in de keuken. Meer nieuws volgt in de loop van het jaar.

HCC!kennisdag op 25 maart en CompUfair op 22 april

Tijdens deze evenementen verzorgen Wessel Sijl en Isja Nederbragt een duolezing over artistieke fotografie. Lees er hier meer over.

Foto-excursie naar Zutphen op 20 mei

HCC!compusers platform DigiFoto en HCC!fotovideo organiseren op zaterdag 20 mei een foto-excursie naar Zutphen. Deze aantrekkelijke en fotogenieke stad biedt voor elk wat wils met tal van fotografische uitdagingen. Lees er hier meer over.


Platform DigiFoto staat 365 dagen per jaar voor jou klaar!

Platform DigiFoto biedt jou als CompUsers-lid alle faciliteiten om je hobby op een plezierige manier te beleven! En dat op een wijze waarbij het persoonlijk contact de belangrijkste pijler is waarop onze activiteiten gebaseerd zijn. Niet alleen op één of twee dagen per jaar, maar op ál onze CompUfairs en andere evenementen - excursies, fotodagen etc.

Heb je vragen of opmerkingen?

Natuurlijk kun je bij ons ook al je vragen op fotogebied kwijt; meestal hebben we wel een passend antwoord. Je kunt platform DigiFoto elke dag benaderen via ons contactformulier (klik dan hier of op "contact" in de rechterkolom).

Voor wie is platform Digifoto?

Platform DigiFoto is er speciaal voor CompUsers-leden die geïnteresseerd zijn in het onderwerp fotografie en fotobewerking en er aardigheid in hebben om samen met anderen hieraan te werken. Dus eigenlijk voor iedereen!

Dat komt mede tot uitdrukking op de CompUfairs die tweemaal per jaar georganiseerd worden in De Bilt, en waar we aanwezig zijn voor je vragen en problemen, maar waar we ook altijd wel iets laten zien dat met fotografie in brede zin te maken heeft....

Bezoek daarom regelmatig onze CompUfairs in de Bilt...

De eerstvolgende CompUfair is op zaterdag 22 april 2023.

De activiteiten georganiseerd door platform DigiFoto zijn ook toegankelijk voor alle HCC-leden!


Aarzel niet en word nu lid van het Platform DigiFoto door het aanmeldingsformulier in te vullen.

 

Categorieën