Foto-excursie Zutphen op 20 mei 2023

Datum

-

In samenwerking tussen HCC!compusers platform DigiFoto en HCC!fotovideo naar Zutphen.

ZutphenDe foto-excursie is een van de traditionele (jaarlijkse) activiteiten van het HCC!compusers platform DigiFoto en van de HCC!fotovideo. Na een aantal jaren van uitstel, als gevolg van de corona pandemie, wordt de draad weer opgepakt.

ZutphenDitmaal gaan we (weer eens) de stad in: Zutphen. Deze aantrekkelijke en fotogenieke stad biedt voor elk wat wils: historische onderwerpen, urban impressions, het leven op straat, enz.. En verder bieden de IJssel met de fraaie uiterwaarden, de museumhaven, de oude spoorbrug, enz. tal van fotografische uitdagingen.

Deelname aan deze foto-excursie staat open voor leden van de interessegroepen CompUsers en Foto-Video. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden voor 1 mei 2023 per e-mail op: fotoexcursiezutphen@compusers.nl. Vermeld daarbij uw naam, lidmaatschapsnummer, bij welke interessegroep u bent aangesloten, e-mailadres, en indien mogelijk ook uw mobiele telefoonnummer.

Na aanmelding ontvangt U van ons een programmaboekje en een tweetal routes die wij aanbevelen. U kunt het programma hieronder als pdf downloaden. 
Contact : fotoexcursiezutphen@compusers.nl

Locatie

Zutphen

Zutphen Walburgiskerk

Zutphen is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen aan de rechteroever van de rivier de IJssel. Zutphen heeft bijna 40.000 inwoners, terwijl de hele gemeente Zutphen er ruim 48.000 heeft. De geschiedenis van Zutphen bestrijkt meer dan 1700 jaar.  
 

 

Categorie├źn
Bijlage Grootte
Programma excursie Zutphen 20 mei 2023 1.59 MB