Aanvraag e-mailaccount

mailboxElk lid van CompUsers of abonnee van de SoftwareBus kan gratis één e-mailaccount krijgen onder cumail.nl, bijvoorbeeld j.peters@cumail.nl.

Dit mail-account is zowel met het POP3 als met het IMAP protocol te gebruiken. De opslagcapaciteit is 2 gigabyte, voldoende voor IMAP om uw mail geruime tijd op te slaan.

Gebruikers beheren hun mailaccount zelf via een webinterface met Plesk, een bekend beheersprogramma voor internet servers. Ook anti-virus en anti-spammaatregelen, doorsturen en automatisch beantwoorden van e-mail kunnen worden ingesteld.

Bovendien heeft elk e-mail account de mogelijkheid van webmail, waar ook ter wereld. Met webmail kan ook mail worden verzonden. Webmail heeft bovendien een aantal extra's, zoals beheer en een uitgebreide agenda-functie.

De mailserver van CompUsers voldoet aan de meest uitgebreide beveiliging. Inloggen voor beheer en webmail gaan via het beveiligde https-protocol. Het ophalen van mail kan via een beveiligde verbinding, zodat derden niet de mail bijvoorbeeld vanaf een WLAN-verbinding kunnen meelezen.

Na bestelling krijgt u een e-mail over het verdere verloop. U kunt zelf een gewenste naam voor het e-mailaccount voorstellen. Als deze beschikbaar is, zullen we proberen deze naam voor u aan te maken. Tevens krijgt u bericht over de verdere details.

 

Adres
Als u geen lid van CompUsers maar wel abonnee van de SoftwareBus bent kunt u hier 0 invullen en in het volgende veld de relatiecode van uw abonnement op de SoftwareBus.
Alleen nodig als u geen lid van CompUsers bent: uw relatiecode als abonnee van de SoftwareBus. U vindt uw relatiecode op de plastic omslag van de SoftwareBus of als klantnummer op de factuur voor het abonnement. Als u uw relatiecode niet kunt vinden kunt u - voordat u een account aanvraagt - het beste even contact opnemen met de webmaster onder vermelding van uw postcode.
@cumail.nl
De naam die uw e-mailaccount moet krijgen, indien beschikbaar.
CAPTCHA
7 + 0 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.