Ons blad de SoftwareBus

De SoftwareBusSwB 2020-1 is het verenigingsblad van CompUsers en verschijnt zes maal per jaar. Het blad biedt, naast verenigingsnieuws, artikelen over o.m. veiligheid, besturingssystemen en netwerken, inclusief internet, zowel voor beginners als gevorderden. De SoftwareBus heeft een educatieve en informatieve functie. Wie meer wil weten over zijn besturingssysteem of zijn computer, heeft veel aan de SoftwareBus! En alles in begrijpelijke taal!

Het blad is niet bij het lidmaatschap van CompUsers inbegrepen. Een abonnement kost voor leden van HCC (niet alleen CompUsers!) binnen Nederland met automatische incasso € 15,50 per jaar, en voor niet-leden € 24,50 per jaar. Kijk hier voor meer informatie.

Het blad verschijnt niet alleen op papier, maar ook online in de vorm van een pdf-bestand, zowel compleet als in de vorm van losse artikelen, die abonnees van deze website kunnen downloaden. Abonnees bieden we nog meer:

  • Exclusieve toegang tot een verzameling reviews (recensies) van interessante software.
  • Recht op gratis gebruik van een eigen subdomein onder cumail.nl, waarin zij maximaal 10 e-mailaccounts kunnen aanmaken. Kijk hier voor meer informatie.

Categorieën