Ons blad SoftwareBus

SoftwareBusSwB 2020-1 is het clubblad van CompUsers en verschijnt zes maal per jaar. Het blad biedt, naast nieuws over CompUsers, artikelen over o.m. veiligheid, besturingssystemen en netwerken, inclusief internet, zowel voor beginners als gevorderden. SoftwareBus heeft een educatieve en informatieve functie. Wie meer wil weten over zijn besturingssysteem of zijn computer, heeft veel aan SoftwareBus! En alles in begrijpelijke taal!

Het blad is niet bij het lidmaatschap van CompUsers inbegrepen. Alle leden van HCC (niet alleen CompUsers!) kunnen een abonnement nemen. Binnen Nederland kost dat € 15,50 per jaar. Kijk hier voor meer informatie.

Het blad verschijnt niet alleen op papier, maar ook online in de vorm van een pdf-bestand, zowel compleet als in de vorm van losse artikelen. Alleen abonnees hebben na inlog toegang tot de meest recente drie nummers (een half jaar) van SoftwareBus. Na een half jaar krijgen ook CompUsers-leden die geen abonnee zijn, toegang na inlog. En na een jaar kan iedere bezoeker van onze site van deze service profiteren. Abonnees bieden we nog meer:

  • Exclusieve toegang tot een verzameling reviews (recensies) van interessante software.
  • Recht op gratis gebruik van een eigen subdomein onder cumail.nl, waarin zij maximaal 10 e-mailaccounts kunnen aanmaken. Kijk hier voor meer informatie.
Categorieën