HCC!kennisdag op 30 maart 2024

Datum

-

Op zaterdag 30 maart 2024 wordt van 10.00 tot 15.00 uur in expo Houten

Expo Houten   
Meidoornkade 24    
3992 AE Houten

een HCC!kennisdag gehouden. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een interactieve en leerzame dag te worden.

Wij zullen ons tijdens deze HCC!kennisdag wederom profileren als het meest veelzijdige kenniscentrum over alles dat digitaal is. Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Of bouw een luchtkussenvoertuig en bestuur het met je smartphone. 

En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele presentaties en workshops die we exclusief aan onze HCC-leden aanbieden. 

Een van de workshops gaat over installatie van Linux Mint. Ger Stok en Peter de Bruin van Interessegroep HCC!linux zullen deze workshop vanaf 10:15 uur geven in de Wilgenzaal. 
Het doel van deze workshop is het installeren van de Cinnamon editie van Linux Mint en het doorlopen van zijn instellingen. Je kunt hiervoor je eigen laptop meenemen, maar er zijn ook een aantal laptops vanuit HCC beschikbaar. Installatie kan naar keuze in plaats van of naast Windows (dual boot). Tijdens deze workshop lopen er ervaren vrijwilligers van HCC!linux rond die hulp en advies bieden. Na afloop weet je hoe je Linux Mint installeert en weet je de weg binnen de Cinnamon editie. Voor deze workshop dien je je vooraf aan te melden via dit aanmeldformulier.

Meer informatie over onder meer presentaties en workshops vind je op de website van HCC.

Categorie├źn
HCC