Workshop Linux Mint door HCC!linux op 30 maart 2024

Ben je ge├»nteresseerd in Linux maar heb je een beetje koudwatervrees voor het installeren, volg dan de workshop Linux Mint (Cinnamon editie) installeren en configureren, die tijdens de HCC!kennisdag van 30 maart 2024 wordt gegeven. Voor de workshop zijn 10 laptops beschikbaar om een en ander in de praktijk uit te proberen. Je eigen laptop of pc is uiteraard ook welkom. Voordeel van installatie op je eigen computer is dat je na afloop met een werkend Linux Mint systeem naar huis gaat.

Voor wie is het bedoeld?

  • HCC-leden met een wat oudere laptop (max. 10 jaar) die het doorgroeipad naar de nieuwste versie van Windows geblokkeerd zien. 
  • HCC-leden met een relatief jonge computer, die Linux Mint willen uitproberen, naast hun bestaande (Windows)-installatie. We installeren een zogenaamde dual-boot installatie. Bij het starten van de machine kan dan gekozen worden welk besturingssysteem moet opstarten.
  • HCC-leden die wel eens kennis willen maken met het fenomeen Linux, maar zelf geen machine beschikbaar hebben. Voor deze groep hebben we een tiental laptops klaar staan waar het op uitgeprobeerd kan worden.

Je kunt je voor de workshop opgeven via dit aanmeldformulier. Daarbij kun je ook aangeven of je je eigen laptop of pc meebrengt.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Statusbericht

Sorry... Dit formulier is gesloten voor nieuwe inzendingen.