Over ons

Met het platform muziek brengen wij (amateur) musici en computers bij elkaar. De laatste jaren zijn de mogelijkheden om de computer te gebruiken om muziek te componeren of te produceren aanzienlijk toegenomen. Daarbij zijn de prijzen van apparatuur en programmatuur ook drastisch gedaald.
Door van onze gemeenschappelijke interesse ervaring en kennis uit te wisselen helpen wij elkaar en bezoekers van CompUfairs en onze website. Met hopelijk als resultaat een stapje verder te komen in het uitvoeren van de muziekhobby.
We zijn een actief team dat probeert zoveel mogelijk aspecten van deze interessante hobby te adresseren.
We willen echter veel meer activiteiten ontwikkelen en hebben daarom behoefte aan gelijk geïnteresseerden met affectie voor dit onderwerp en die er aardigheid in hebben om samen met anderen hieraan te werken.
Is dat bij jou het geval, dan kan je dat kenbaar maken door tijdens een CompUfair contact met onze coördinator Pieter van Hof op te nemen of door het aanmeldingsformulier in te vullen.
Dan kunnen we zo snel mogelijk met je bekijken wat jouw specifieke interesses zijn en hoe we dat in de activiteiten kunnen inplannen.

 

Van links naar rechts: Ton, Leon, Frans Pieter, Evert, Ronald, Rien en Ruud

Categorieën